Ernæring af Prosciutto

Den salte deli kød kaldes prosciutto er en almindelig post i opskalere sandwich menuer, men det er mindre almindeligt som en kost mad. Prosciutto er en slags salt-skinke, som du ikke behøver at lave mad før du spiser. Dens navn stammer fra en italiensk ord relateret til "tørring", som tørring fase af hærdning er vigtig for korrekt opbevaring. Tag et kig på ernæring af denne mad, og du vil se, hvorfor det ikke er så populært med sunde fødevareløsninger shoppere, og hvorfor det har en tendens til at være sådan en obskur del af mainstream-menuen.

Ernæring af Prosciutto: Calorie Count

En interessant ting ved prosciutto er antallet af kalorier pakket ind i denne saltede kød. For en tilfældig servering af 80 gram eller flere generøse skiver af prosciutto, kalorieforbruget kommer ud til omkring 200 kalorier. Dette er en højere kalorieværdi end mange andre typer af kød. For eksempel vil en lignende servering af tun indeholde omkring 160 kalorier. Kontrast kalorier i prosciutto med brændværdi ikke-kød-proteiner som bønner eller nødder, og du vil se en endnu større forskel. Du kan se, hvordan et par skiver af prosciutto kan nemt veje ned en sandwich eller få kalorier af en forberedt Hovedretter til spike. Det er ikke den eneste grund til, at masser af restauranter er at skære ned på den slags mad, men det er en stor mark mod denne internationale delikatesse.

Ernæring af Prosciutto: fedt og kolesterol

Ud over 200 kalorier, ovenstående servering af prosciutto indeholder omkring 14 gram fedt og 5 gram mættet fedt, som er en særlig kategori af fedtstoffer, som du måske ønsker at holde sig væk fra, hvis du er på en kost. I modsætning hertil mange naturlige fødevarer har ingen af ​​denne fedtindhold. Prosciutto er en udpræget fed mad, som kan gøre det til en forpligtelse på dit bord. Prosciutto indeholder også betydelige mængder af natrium og kolesterol, to andre elementer, som du måske ønsker at fjerne fra din indkøbsliste så meget som muligt. Med hensyn til positiv ernæring, vil du ikke se en masse ønskelige næringsstoffer i prosciutto, da dette kød har ingen kostfibre og meget lidt af de vigtige vitaminer og mineraler, som ernæringseksperter anbefaler i en daglig menu.

Alt dette viser, hvorfor prosciutto ikke betragtes som en kost mad. Klassisk, det er en traditionel italiensk kød, som du kan bruge sparsomt i sandwich og pastaretter. Indholdet fede holder denne post ud af mange køkkener - desuden kan du ikke lide den fede konsistens, og du kan vælge at gå til fedtfattige muligheder som kylling eller kalkun bryst. Prosciutto er stadig tilgængelig i en masse lokale supermarkeder, og det kan være en stor smag-tilføje element til et måltid. Men hvis du planlægger at bruge prosciutto i dine opskrifter, vælger moderation for at undgå overbelastning dine måltider med nogle mindre end ønskeligt fødevarer elementer. Du vil sikkert finde mindre fede kød at være lige så velsmagende og mere venlig over for din kost og fitness mål.