Ernæring af Pretzels

Pretzels er en populær snack. De er nemme at spise, relativt billig og kan findes stort set overalt. Men hvor sunde er saltkringler for dig, virkelig? Lad os undersøge indholdet af saltkringler salt, kulhydrat og kalorie.

Salt

Pretzels er typisk fyldt med store mængder af salt. Mens salt ikke i sig selv indeholder nogen kalorier, er det stadig meget farligt. High salt indtagelse har vist sig at være forbundet med udviklingen af ​​hjertekarsygdomme, slagtilfælde og endog visse former for kræft. Desuden kan en høj salt indtagelse forårsage abdominal oppustethed, hævelse og andre følelser af generel uro. For de bedste resultater, se efter saltkringler, der er salt gratis. Hvis du ikke kan finde disse typer af saltkringler i din lokale købmand, så prøv at skrabe så meget salt fra originalerne som du kan.

Kulhydrater

Pretzels er lavet næsten udelukkende af mel, og på grund af dette, er sammensat næsten primært fra kulhydrater. Kulhydrater klassificeres som enten simple kulhydrater, som er ting såsom sukker, hvidt mel og andre lignende produkter, og komplekse kulhydrater, som er mel og fiber hele hvede. Komplekse kulhydrater fik deres navn på grund af den kendsgerning, at de er relativt vanskelige at nedbryde og fordøje og derfor tage lang tid at bevæge sig fra maven ind i fordøjelsessystemet. I modsætning hertil er simple kulhydrater hurtigt nedbrydes og fordøjes.

Dette kan være skadeligt for et godt helbred for en række forskellige årsager. Da simple kulhydrater nedbrydes og udskilles så hurtigt, er de ikke meget påfyldning fødevarer. De forlader din mave næsten lige så snart de kommer ind det. Simple kulhydrater er ofte begrænset til diabetikere på grund af deres evne til at fremme en hurtig stigning i blodsukkeret, og en efterfølgende fald. Det er farligt, fordi det kan føre til en følelse af kvalme, svimmelhed, besvimelse og kan endda forårsage koma. Desværre er de fleste saltkringler lavet af hvidt mel, og indeholder derfor store mængder af simple kulhydrater. Mens du kan være i stand til at finde nogle hele saltkringler hvede, kan de ikke være tilgængelige i alle købmandsforretninger.

Kalorier

Hidtil weve virkelig kun diskuteret farerne ved saltkringler, så lad os nu tale om en af ​​de gode ting. Som diskuteret ovenfor er saltkringler sammensat primært af kulhydrat. I relation til kalorier, kulhydrater er relativt lav i kalorier. Per gram, kulhydrater indeholder 4 kalorier, mens fedt indeholder 9 Da saltkringler indeholder næsten ingen fedt, de ender med at blive en relativt lavt kalorieindhold fødevarer. Hvis du kan finde saltkringler, der er både salt fri og fremstillet af fuldkorn, vil du have fundet en perle! Disse typer af saltkringler vil gøre store snacks til folk, der begge forsøger at tabe sig, eller er simpelthen bekymrede for deres aktuelle sundhedstilstand.