Ernæring af Pancakes

Pandekager har længe eksisteret som en af ​​de mest populære emner på Morgenmad menuer af moderne restauranter. Eksistensen af ​​pandekager faktisk går tilbage flere tusinde år, og siden deres udseende, har de fået verdensomspændende popularitet. Fra tynde fransk stil crepe til tykkere boghvede sort fremstillet i Tyskland, med de velkendte ricotta fyldte pandekager i Italien kendt som cannolis, mange lande gøre krav på en bestemt type pandekage.

I USA og Canada, er pandekager også kendt som flapjacks, hotcakes og griddlecakes.

Fælles Ingredienser af Pandekager

Ikke ofte findes på diæt siden af ​​en restaurant menu, har standard pandekage serveret i amerikanske restauranter længe været bagvasket som en morgenmad overbærenhed lavet med mel, sukker, salt, mælk og en stor del af smør.

Standard opskrifter lavet af færdigpakkede blandinger vil tilbyde omkring 300 kalorier for en servering og vil også omfatte mættet fedt, der er anerkendt for at være på den mere usunde side af fedtet spektrum.

Almindelige ingredienser af pandekager vil tilbyde en bred vifte af vitaminer til minimum, herunder vitamin A, vitamin B12 og vitamin B6 (blandt mange andre), og vil også sporten en række mineraler, herunder små mængder af riboflavin, fosfor og selen. Ingen af ​​de standard ingredienser i en pandekage vil give betydelige niveauer af vitaminer og mineraler, dog, og pandekager vil generelt tilbyde nul fiber og nogle kolesterol.

Vær opmærksom på Toppings

På trods af deres mangel på sunde ingredienser, spise et par pandekager er ikke ofte medføre at se et større antal på skalaen. Det er normalt de mange toppings tilbydes sammen med pandekager, der forårsager et måltid til at krydse ind i meget usundt og meget kaloriefattige område.

Restauranter normalt vil dække pandekager i store mængder usunde toppings såsom ahornsirup, chokolade sirup, smør eller melasse. Langt mere end en simpel garniture af frugt som bananer eller hindbær, vil indholdet af de toppings tilbydes på mange restauranter kalorieindhold end de af pandekager selv.

Making Pandekager Sundere

Ved at gøre pandekager derhjemme, kan man styre de ingredienser, der anvendes i dem, og at de kalorier og indholdet er passende. Sunde opskrifter vil ofte omfatte hele hvedemel i stedet for hvidt mel, udnytter æg erstatning i stedet for reelle æg, og kræver skummetmælk i stedet for helt eller 2 procent. Topfraktioner anvendes på pandekager kan være en meget sund del af en kost, hvis ting som bananer, blåbær, hindbær eller anvendes i stedet for ahornsirup eller smør.

Det er meget muligt at inkludere pandekager i en sund kost med et par enkle ændringer, men spiser dem i deres oprindelige tilstand med de sædvanlige tunge ingredienser af sirup og smør bør være en sjælden behandler.