Ernæring af nutrigrain Bars

Chancerne er, hvis du har været til en købmand i de seneste år, har du mere end sandsynligt set nutrigrain barer. Mens disse stænger kan være lækkert, er de ikke nødvendigvis den bedste mad for et godt helbred. Sørg for at lære mere om kulhydrat, fibre, sukker og mikronæringsstoffer indhold, før du vælger det for din familie.

Kulhydrater

Kulhydrater henvises ofte til ved "brændsel for mennesker." Dette skyldes, at kulhydrater giver meget af den energi, du har brug for at gøre det gennem dagen. Kulhydrater ofte får en dårlig rap for at være som bidragsyder til udviklingen af ​​fedme. Men i virkeligheden, det kunne ikke være længere fra sandheden. Per gram, kulhydrater indeholder kun fire kalorier per gram, mens fedt indeholder så meget som ni kalorier per gram. Det betyder, at gram per gram, fødevarer, der er højt indhold af fedt, er næsten dobbelt så calorically tætte som dem, der indeholder store mængder af kulhydrat, såsom nutrigrain barer.

Fiber

En af de bedste dele af nutrigrain barer, mindst ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt, er deres høje fiberindhold. Fiber er meget vigtig for en række årsager. For det første har fiber vist sig at være effektive for dig, hvis du er interesseret i vægttab på grund af det faktum, at det er relativt "voluminøs". Det betyder, at fødevarer, der indeholder store mængder af kostfibre tage op en masse plads i din mave, hvilket gør du føler dig fuld i lang tid.

Desuden fiber tager lang tid at bevæge sig fra maven til fordøjelseskanalen. Dette forhindrer også overspisning og potentielle vægtøgning. Endelig har forskningen knyttet fiber indtag til nedsat satser for hjerte-kar-sygdomme, slagtilfælde, og endda nogle former for kræft.

Sukker

Mens nutrigrain barer er meget høj i kulhydrater og fibre, er de også, desværre, meget højt indhold af sukker. Mens sukker i sig selv ikke indeholder en hel masse kalorier, kan det vraget ravage på dit blodsukker og andre fordøjelsesforstyrrelser processer. Højt sukkerindhold indtag er forbundet ikke blot til udvikling af diabetes, men kan også bidrage til hjerte-kar-sygdomme og andre kroniske sygdomme. Fødevarer, der indeholder store mængder af sukker, såsom nutrigrain barer, bør spises kun i moderate mængder, eller helt undgås. For det bedste resultat, så prøv at finde nutrigrain barer, der har lav eller nedsat sukker.

Vitaminer og Mineraler

Endelig nutrigrain barer gør indeholde betydelige mængder af de vitaminer og mineraler, der er afgørende for at holde din krop fungerer korrekt. Da fyldningen af ​​nutrigrain søjler indeholder nogle dehydreret frugt, vil de vitaminer og mineraler, der er forbundet med de frugter derfor også være til stede i søjlerne.

Ifølge den amerikanske Surgeon General, bør du "spise regnbuen" for at få bedst helbred. Det betyder, at du skal spise frugt og grøntsager, der varierer i farve. Kun spise nutrigrain barer lejlighedsvis, og ikke stole på dem som en vigtig del af din kost.