Ernæring af Milkshakes

Den næring, vi får fra den mad, vi spiser, er det brændstof, vi bruger til vores egen krop til at arbejde effektivt. Det nærer vores krop og holder os væk fra forskellige sundhedsmæssige lidelser. Det er således meget vigtigt at notere sig den mad, vi indtager og forbruger. Så meget som muligt, vi holder os til de fødevarer, der hjælper med at holde os i form.

En mad - eller i dette tilfælde, drikke - at vi kan tage for givet som en god kilde til den meget nødvendige ernæring er milkshake. Folk faktisk ikke klar over næringsværdien af ​​milkshakes. Oftere end ikke, de er almindeligvis opfattes som noget at holde dig opdateret, især i den varme årstid. Efter at have drukket en milkshake, du mærke til, hvordan mæt du er, selvom du ikke spiser noget med det? Dette skyldes, at kroppens daglige behov for fødevarer grupper, ligesom kulhydrater, vitaminer, mineraler og proteiner, blev delvis opfyldt med den dosis af milkshake.

Proteinkilde

Milkshakes er meget nærende grund af Thier hovedingrediens - mælk. Har du ofte spekulerer på, hvorfor nyfødte faktisk kan overleve, vokse og udvikle sig normalt ved kun at drikke mælk? Også tage til efterretning, at uanset hvor ung eller gammel, vi er, ernæringseksperter stadig rådgive os til at drikke et glas mælk dagligt i vores knogleudvikling. Bodybuildere drikker også mælk, fordi de ønsker at opbygge deres muskler gennem valle, som faktisk er et aggregat af proteinmolekyler, som hjælper kroppen med nødvendige byggesten i proteiner.

Mælk er også en kilde til fedt. Fedtet i mælken ikke kan ignoreres, da det er normalt til stede for at fungere som din varmekilde under meget kolde vejr.

Kulhydrater i Milkshakes

Bortset fra mælk, milkshakes indeholder tabellen sukker, der nemt kan give os energi til vores hjerner til at fungere godt.

Milkshakes kan også indeholde frugt, som er en god kilde til vitaminer og kostfibre for bedre fordøjelse. De fleste frugter, ligesom jordbær, mango og andre citrusfrugter, er rige på C-vitamin, som hjælper med at bekæmpe sygdomme. Det hjælper også øge vores immunsystem.

Fiber i Milkshakes

Fiber er et meget vigtigt næringsstof, at vores fordøjelsessystem, ekskretionsorganerne, og selv det kardiovaskulære system i høj grad drage nytte af. Fibre vi kan få i milkshakes findes også i de fleste frugter og grøntsager. Det er godt for fordøjelsen, da det tjener som renser toksiner og andre uønskede fedtstoffer, der tilstopper vores fordøjelsessystem. Med færre fedtstoffer i vores krop, vil det kardiovaskulære system sikkert have en sundere strømmen af ​​blod og en mere stabil hjerte. Vasken væk af toksiner og andre rester vil også hjælpe vores ekskretionsorganerne system til at udføre sin funktion godt.

Så en milkshake er ikke bare en forfriskende drink, men en ernæringsmæssig kilde, så godt. Bare gå let med fedt og sukker og holde dem lastet med frugt i stedet.