Ernæring af mandariner

Mandarin appelsiner er en populær citrusfrugter af appelsin familien. De er ofte benævnt mandariner. Frugten er en indfødt i Sydøstasien. Det har en tynd hud, der er let at skrælle. Dette gør det til et ideelt mellemmåltid til børn. På grund af sin ernæringsmæssige fordele, er frugten bredt anerkendt som ideel til optagelse i en sund kost. The mandarin er en god kilde til vitamin A og C. Den indeholder calcium, magnesium og kalium. Frugten er også en god kilde til kostfibre.

Antioxidant egenskaber

Mandariner giver op til 80 procent af de daglige vitamin C krav til kroppen. C-vitamin er blevet etableret som en potent antioxidant. Det fratager frie radikaler af meget af deres skadelige toksicitet, som neutraliserer dem. Dette medvirker til at forhindre skader på raske celler. Frie radikaler er en top årsag til forskellige kræftformer. En kost, der ofte omfatter appelsiner kan medvirke til at reducere risikoen for mave, lever, hals og mund kræftformer. Forskning har vist, at hyppig indtagelse af mandarin juice kan hjælpe med at forebygge leverkræft hos patienter med hepatitis C. Den indeholder en særlig antioxidant kaldet hesperedin. Nogle af medicin ordineret til at hjælpe klare de bivirkninger af strålebehandling forårsage nogle skader på raske celler. Hesperedin er blevet etableret som en effektiv ikke-toksisk alternativ behandling under strålebehandling. De potent antioxidant egenskaber i frugten også bidrage til at afspore væksten af ​​tumorer hos cancerpatienter.

Kolesterol

Mandariner også bidrage til at styre kolesterolniveau i kroppen. Dette opnås ved hjælp af antioxidanter i frugt, som sænker dårlige kolesterol i blodet. Høje niveauer af kolesterol til fare for din sundhed på forskellige måder. Frie radikaler er i stand til at oxidere cholesterol. Dette forårsager kolesterol at klamre sig til væggene i arterierne. Det begrænser jævn strøm af blod og bidrager til forhøjet blodtryk. Risikoen for slagtilfælde og koronare hjertesygdomme stiger i sådanne forhold. En høj ophobning af fedtsyrer fører også til leversygdom.

Cardiovascular Health

Kalium og calcium spiller en afgørende rolle i den tilstand af blod. Kalium bidrager til at stabilisere blodtrykket. Indtagelse høj kalium, især når stammer fra frugt og grøntsager, hjælper med at forhindre hypertension. Calcium spiller en afgørende rolle i blodpropper, mens magnesium hjælper med at regulere blodtrykket. Dette understøtter bedre hjerte-kar-sundhed.

Kostfibre

Den kostfibre i en mandarin gør det til et godt valg for vægttab og et godt helbred. En 100 gram servering indeholder omkring 3 gram kostfibre. Når inkluderet i din frugt menu regelmæssigt, det bidrager til at gøre du føler dig fuld hurtigere. Dette reducerer behovet for at forbruge mere mad. Fiberen letter ordentlig fordøjelse og hjælper med til at forebygge forstoppelse. Det er også blevet fastslået, at fødevarer rige på fibre hjælp til at afgifte fordøjelseskanalen. Dette hjælper til at reducere risikoen for sygdomme.

Opbevaring af mandariner

Frugten kan holdes på et køligt sted i op til 1 uge. Vask ikke frugten før opbevaring. Fugt kan tilskynde svamp til at udvikle, som vil ødelægge frugten. Hvis ikke forbruges inden for 1 uge, kan du gemme i køleskabet i en uges tid.