Ernæring af Limes

Limefrugter er en af ​​de mindre frugter af citrus familien. Kalken er et af de mest anvendte citrusfrugter til brug ved madlavning. Det er ofte brugt til at forbedre smagen af ​​andre fødevarer. Frugten har en oval eller rund form og gul ydre skræl. Den indre del er opdelt i ca. 10 dele. Det er en god kilde til phytonutrients, C-vitamin, jern, kalcium og andre spormineraler. Det indeholder også kostfibre. Frugten har forskellige sundhedsmæssige fordele.

Fytokemikalier

Limes er rige på flavonoider. Disse forbindelser har kraftig antioxidant og antibiotiske virkninger. De har vist sig at være meget effektive i behandling af cancer. Flavonoider er blevet vist at inhibere celledeling. De er også en glimrende støtte til fordøjelsen. De hjælper i fordelingen af ​​fødevarer molekyler og stimulerer sekretion af mavesyren. Flavonoider også hjælpe med at rense fordøjelseskanalen. Limes indeholder også limonoids der understøtter optimal sundhed. Disse forbindelser er blevet etableret som nyttige anti-kræftfremkaldende stoffer. De kan hjælpe med at bekæmpe mave, tyktarm, mund, lunger, hud og brystkræft.

Vitamin C

En lime giver omkring 30 procent af den anbefalede daglige værdi for vitamin C. Det er en af ​​de mest potente antioxidanter naturen har givet. Vitamin C er også kendt som ascorbinsyre. Fødevarer, der er rige på C-vitamin beskytter celler mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Dette medvirker til at nedsætte risikoen for kræft. Vitamin C letter jernoptagelsen i kroppen. Dette forbedrer blodcirkulationen og øger hjerte-kar-sundhed. C-vitamin øger også bodyâ € ™ s immunitet. Det giver sår til at heles hurtigere. Ascorbinsyre hjælper med at reparere beskadigede cellemembraner og forhindrer inflammation. Det hjælper også til at forhindre en gentagelse af forkølelse, influenza og øreinfektioner. Limesaft er meget gavnligt for hud helbred som godt. Dette er på grund af det høje indhold af C-vitamin og flavonoider. Den beskytter huden, hjælper med at reparere beskadiget hud og også forynger huden.

Calcium

En mellemstor kalk indeholder omkring 22 mg calcium. Det spiller en afgørende rolle i den sunde tænder og knogler. Højt calcium indtag bidrager til stærke tænder og knogler. Calcium bidrager til at forebygge blodpropper, stabiliserer hjerterytmen og forbedrer hjerte-kar-sundhed. Den støtter også muskuløse og understøtter nerve transmissioner.

Udvælgelse og opbevaring af Limes

Frugten med en lys grøn hud har tendens til at være juicier. Undgå dem med brun misfarvning. Det kan indikere tilstedeværelsen af ​​skoldning, som giver en ubehagelig, muggen smag. Jo tungere frugt, den saftigere det er. Dem med skinnende hud løfte om at være friskere. Limes kan holde sig frisk i op til 1 uge, når de opbevares ved stuetemperatur. Du skal dog holde dem væk fra sollys ellers theyâ € ™ ll blive gul. Smagen vil også ændre sig. Ved opbevaring i køleskab, kan de holde sig friske i op til 14 dage. Wrap i en forseglet plasticpose og plads i køleskabet skarpere. Det er bedst at holde dem ved stuetemperatur før brug. Frugten vil give mere saft.