Ernæring af Lamb

Lamb er en af ​​de mest alsidige kød i verden. Det kan fremstilles på forskellige måder med fremragende resultater. , Hvorfra kødet fra unge får under 1 år. Tilbuddet rødt kød har en lækker smag. Det er en rig kilde til protein og vitamin A, B3, B6 og B12. Mineral indhold omfatter jern, zink, fosfor og calcium. Spormineraler omfatter selen, mangan og kobber. En 3 ounce servering af kogt lam giver omkring 175 kalorier. Samlede fedtindhold er 8 gram. Selvom lam indeholder mættet fedt, udgør disse kun 35 procent af det samlede beløb. De øvrige 65 procent repræsenterer monoumættede eller flerumættet fedt, som er et sundere type fedt. Her er nogle af de sundhedsmæssige fordele af lam.

Protein

Lam er en af ​​de rigeste kilder til let fordøjeligt protein. En 100 gram servering giver cirka 30 gram protein. Aminosyrer lette produktionen af ​​energi fra fedtsyrer. Denne energi understøtter forskellige processer i kroppen.

Vitamin B12

De B-kompleks vitaminer spiller en væsentlig rolle i metabolismen af ​​proteiner, kulhydrater og fedt. Lam er en af ​​de byttedyr, der giver høje niveauer af vitamin B12. Vitamin B12 understøtter forskellige metaboliske processer i kroppen. Vitamin B12 hjælper også til at producere røde blodlegemer. Det hjælper til at reducere niveauet af skadelige stoffer i blodet, såsom homocystein. Høje niveauer af homocystein kan beskadige blodkar. Dette øger risikoen for hjertekarsygdomme. Homocystein øger også risikoen for osteoporose.

Zink

Lam er en god kilde til let absorberes zink. En 3 ounce servering af kødet giver 30 procent af den anbefalede daglige værdi. Zink er en grundlæggende forudsætning for forskellige grundlæggende processer i kroppen. Et af de mest afgørende roller er at støtte immunsystemet. Det understøtter normal celledeling og hurtig heling af sår. Talrige enzymer er afhængige af zink til at udføre deres funktioner. Zink bidrager til at give optimale lugt og smag funktioner. Det hjælper også til at forhindre knogleskørhed hos ældre mænd. Forskning har vist, at et højt indtag af zink hjælper med at reducere hoftebrud hos ældre mænd.

Jern

Jern er en vigtig mineral nødvendig for dannelsen af ​​røde blodlegemer. Disse transport ilt rundt i kroppen. Jern bidrager til at producere energi. Det understøtter også immunforsvaret. Det er nødvendigt for dannelsen af ​​hvide blodlegemer, der fungerer som antistoffer. Disse hjælper til at bekæmpe infektioner og beskytte kroppen mod sygdomme. En 3 ounce servering giver omkring 20 procent af den anbefalede daglige værdi af jern.

Selen

Selen har antioxidant egenskaber, der hjælper til at øge bodyâ € ™ s immunsystem. Det beskytter kroppens celler mod skader fra frie radikaler. Selen øger skjoldbruskkirtlen funktioner og letter arbejdet i forskellige vigtige enzymer. Selen er også fundet nyttige i at bekæmpe virusinfektioner. Det fremmer leveren sundhed og forhindrer visse kræftformer.