Ernæring af Hummus Dip

Hummus dip kommer fra libanesiske arabiske rødder; det er skabt af mosede og kogte kikærter, olivenolie, tahini, salt, citronsaft og hvidløg. Som basisfødevarer, det er meget populært alle i hele Mellemøsten, men det har også fanget på andre områder. Mens hummus dip historiske oprindelse er faktisk ukendt, betyder det ikke, at mange mennesker fra at associere det med en lang historie i Mellemøsten. Der er en miskrediteret legende, at nogle kogebøger selv gentage, som er, at hummus var forberedt først i det 12. århundrede af Saladin, den første sultan af både Egypten og Syrien. Hummus dip er en blandet landhandel så vidt ernæring går.

Højt på mineraler og vitaminer

Hummus dip er høj i begge mineraler og vitaminer. Det er en udmærket kilde til jern, vitamin C, vitamin B6 og folinsyre eller folat. Jern er et vigtigt mineral, som din krop har brug for. C-vitamin fungerer som en antioxidant i kroppen, hvor det beskytter mod virkningerne af oxidativ stress. Vitamin B6 er meget vigtigt at adskillige metaboliske funktioner i hele kroppen, såsom metabolisme af lipider og aminosyrer, syntesen af ​​histamin og syntesen af ​​hæmoglobin. Folinsyre, på den anden side er et vitamin, der både børn og voksne har brug for at forebygge anæmi og også for skabelsen af ​​røde blodlegemer, der er sunde.

God mængde kulhydrater

Hummus dip leveres også med et betydeligt beløb af kulhydrater. I en gennemsnitlig servering på 3,5 ounces hummus dip, vil du tage på mere end 14 kulhydrater. Kulhydrater er afgørende, hvis du er en atlet eller endda hvis du bare nyde at gøre en masse motion, da kulhydrater er den bedste kilde til energi til din krop. Men hvis du forsøger at tabe sig eller bare forsøger at se størrelsen på din talje, spise kulhydrater er ikke en god idé, fordi de gør du tager på i vægt i en fart. Hvis du aktivt er på slankekur, vil du ønsker at undgå de kulhydrater i fødevarer som hummus dip, især hvis du er på en plan ligesom Atkins kost.

Højt proteinindhold

Hvis du prøver at få mere protein i din kost, spiser nogle hummus dip er en anstændig kilde til denne ambition. I en hjælpende af kun 3,5 ounces hummus dip, vil du spise omkring 8 gram protein. Dine muskler har brug for protein for et par grunde. Først spiser protein hjælper dig med at undgå muskuløs spilde, der er, når cellulære processer begynder at bruge protein i dine muskler til at kompensere for en samlet mangel. For det andet, protein er et væsentligt element i at opbygge stærke muskler, hvilket er grunden til bodybuildere ofte tage protein i kosttilskud.