Ernæring af græsk yoghurt

Græsk yoghurt er en af ​​de bedste fødevarer tænkelige. Ikke alene er det cremet og cool, men i modsætning til traditionelle yoghurt det er så tyk, kan næsten skæres med en kniv. Men med folk lever længere og fedme bliver mere af et problem, er det vigtigt at forstå, at fødevarer, der ikke kun bør vælges, fordi de smager godt, men også fordi de kan forbedre vores sundhed. En grundlæggende forståelse af ernæring af græsk yoghurt vil du beslutte, om det er rigtigt for dig og din familie.

Fat

Før grave i en stor skål med græsk yoghurt, er det vigtigt at forstå, at det er meget højt indhold af mættet fedt. Mættet fedt er en af ​​de farligste former for fedt, da det har vist sig at være forbundet med udviklingen af ​​hjertekarsygdomme, slagtilfælde og endog visse former for kræft. Fedtet findes i græsk yoghurt kan skabe ravage på din kost. Per gram, fedt indeholder ni kalorier, medens i sammenligning protein og kulhydrater indeholder kun fire kalorier per gram. Det er klart, da græsk yoghurt indeholder en masse fedt, du vil derfor være at spise en stor mængde kalorier. Mens græsk yoghurt er lavet af sødmælk, kan du være i stand til at finde nogle mærker, der er lavet med lav eller nonfat mælk. Disse vil ikke kun være bedre for dit helbred, men også for din talje.

Calcium

Græsk yoghurt er ikke alle dårlige. Faktisk calcium findes i græsk yoghurt er afgørende for et godt helbred. De fleste mennesker lærer tidligt, at calcium hjælper med at holde dine tænder og knogler stærke og sunde. Og mens det er meget vigtigt, har forskningen også konstateret, at calcium er vigtigt at holde hjertet fungerer korrekt. Uden nok calcium i din kost, kan du lider af alvorlige arytmier, der kan være livstruende.

Protein

Græsk yoghurt er en stor kilde til protein i kosten. Protein er vigtigt at opretholde og fremme nye muskel vækst. Dette gør græsk yoghurt stor for vegetarer, der er interesseret i at få mere protein i deres kost uden at tage kosttilskud. Læs etiketten for hver container med græsk yoghurt, inden der træffes en endelig beslutning, hvis du er særligt interesseret i at øge dit protein indtag. Selvom der måske ikke er store forskelle i mængden af ​​protein mellem brands, kan de være væsentlig nok til at gøre en forskel for dig.

Acidophillus

Græsk yoghurt indeholder en type bakterie kendt som acidophillus. I modsætning til andre typer af bakterier, der rent faktisk kan være ganske farligt, når spises, acidophillus har mange sundhedsmæssige fordele, herunder sundhedsfremme i fordøjelseskanalen og reproduktive tarmkanalen. Hvis du er særligt interesseret i at få acidophillus i din kost, skal du sørge for at læse etiketten på din græsk yoghurt omhyggeligt. De bedste mærker vil typisk klart på etiketten, at produktet indeholder levende acidophillus, og på grund af dette bør være nedkølet med det samme.