Ernæring af Garbanzo Bønner

Garbanzo bønner er et alsidigt og velsmagende bælgplanter. De kan blive kastet ind i salater, ristede, omrøres i gryderetter og mosede ind i en velsmagende, Middelhavet dip. Men disse små bælgfrugter er ikke kun lækre, de tilbyder også en masse næringsværdi. Hvis du don € ™ t allerede har garbanzo bønner som et dagligt syn i dit spisekammer, efter at have læst følgende ernæringsmæssige oplysninger, vil du højst sandsynligt vil.

Protein

Garbanzo bønner er en stor kilde til protein i kosten. Vegetarer ville gøre klogt i at tilføje garbanzo bønner til deres kost. Når parret med fuldkorn, garbanzo bønner giver en proteinkilde sammenlignes med kød eller mælkeprodukter, uden at bekymre sig om mættet fedt eller kolesterol. En kop garbanzo bønner leverer omkring 27 procent af de daglige proteinbehov.

Fiber

Garbanzo bønner, ligesom andre bælgplanter, er rige på kostfibre. Garbanzos indeholder både opløselige og uopløselige fibre. Hver type fiber arbejder på forskellige måder for at holde kroppen i sund, funktionsdygtig stand. Opløselige fibre værker i fordøjelseskanalen for at flytte overskydende kolesterol ud af kroppen. Uopløselige fibre hjælper med at forhindre forstoppelse og andre fordøjelsesproblemer. En kop garbanzo bønner leverer næsten halvdelen af ​​den anbefalede daglige tilførsel af kostfibre.

Mangan

Garbanzo bønner indeholder betydelige mængder af spormineral mangan. Mangan spiller en vigtig rolle i energiproduktionen. Itâ € ™ s også en vigtig komponent i bodyâ € ™ s antioxidant aktivitet.

Folat

Garbanzo bønner er også en god kilde til folat. Dette næringsstof er afgørende for kvinder i den fødedygtige år. Forbrugende passende niveauer af folat før graviditeten kan forhindre visse fødselsdefekter, såsom rygmarvsbrok. En kop garbanzo bønner indeholder 70 procent af den anbefalede daglige tilførsel for ikke-gravide voksne.

Jern

Garbanzos bønner er en god kilde til jern. Jern er vigtigt for energiproduktion. Mangler ofte resultere i træthed. Jern er især vigtigt at menstruerende kvinder, som betydelige mængder af mineralet kan gå tabt på grund af store perioder.

Udvalg

Garbanzo bønner kan købes tørret eller dåse. Kig efter hele, uncracked bønner, der er fri for fugt, når de køber tørrede garbanzos. Dåse bønner er en bekvem måde at købe garbanzos. I modsætning til grøntsager, garbanzo Beana € ™ s ernæringsmæssige komponenter holder sig godt til forarbejdningsprocessen. Deres protein og fiber indhold kun sænkes lidt, når dåse. Men dåse garbanzos har væsentligt lavere folat end de tørrede bønner. Den forarbejdningsprocessen kan nedbryder folat niveauer så meget som 45 procent.

Opbevaring

Tørrede garbanzo bønner er bedst opbevares i en lufttæt beholder. Placer på et køligt, tørt sted, væk fra sollys, og de vil holde for godt op til et år. Når kogte, kan garbanzo bønner anbringes i en beholder og opbevares i køleskab i 3 eller 4 dage.

Forberedelse

At sænke deres indhold af natrium, afløb og skyl dåse garbanzos før brug. Tørrede bønner bør gennemblødt før brug. Dette er enkelt at gøre. Bare placere garbanzo bønner i en beholder med vand og lægges i blød natten over.