Ernæring af Fjerkræ

Udtrykket fjerkræ refererer til tamfugle, der forbruges for deres kød eller til at producere æg. Almindelige former for fjerkræ omfatter høns, kyllinger, ænder, strudse, vagtler og kalkun. Når der skæres et stykke af fjerkræ er de meatiest dele typisk findes på brystet, da disse fugle har store brystmuskler, der bruges til flyvning. Den næste meatiest del af en fugl er fundet på benene, kaldet lår eller underlår.

Udskæringer af kød

De sundeste udskæringer af kød fjerkræ kommer fra det hvide kød. White kød er sundere at spise end mørkt kød, fordi det har mindre myoglobin, der bærer oxygen. Mørk kød ligger i dele af fuglens krop, der bruger flest muskler. Derfor er der fundet mørkt kød på benene af fugle, der ikke flyver ofte, såsom kalkuner og kyllinger, men er fundet mørkt kød i brystmusklerne af ænder og gæs.

Mørkt kød naturligvis har mere fedt end hvidt kød. Faktisk kan mørk fjerkræ har mere fedt end nogle udskæringer af oksekød, fjerne nogle af de sundhedsmæssige fordele af fjerkræ. Det anbefales, at du spiser mørkt kød i moderate eller slet ikke.

Sund fjerkrækød

Når man ser at fjerne fedt og for at spare kalorier, vil du ønsker at fokusere på at spise stykker af fjerkræ, der er hvidt kød og har ingen hud. Ved tilberedning af disse uden skind udskæringer af kød, prøv bagning, grillning eller bagende. Når du steger, brød eller dække et stykke magert fjerkræ med en fed sauce, så er du omdanne denne magert protein i en høj fedt og højt kalorieindhold fad.

Sundhedsmæssige fordele af fjerkræ

Fjerkræ giver det menneskelige legeme med en række næringsstoffer og vitaminer. Fjerkræ giver kroppen protein, vitamin B, herunder thiamin, riboflavin, niacin og pyridoxin, vitamin E, zink, jern og magnesium. Protein er essentielt for det menneskelige legeme, fordi det hjælper til at opbygge sunde knogler, muskler, hud, brusk og blodceller. Derudover er protein nødvendig for at skabe hormoner og enzymer. Endelig protein giver kalorier for kroppen.

Anbefalet Forbrug

USA Department of Agriculture anbefaler, at du spiser 6 til 9 oz om dagen af ​​magert protein. For at holde fjerkræ sikkert for forbrug, aldrig spise ubehandlede kød og altid holde fjerkræ nedkøles til mindst 40 grader Fahrenheit. Ifølge det amerikanske landbrugsministerium Fødevaresikkerhed og Inspection Service, når du bager fjerkræ, skal du sørge for den indre temperatur når op på mindst 180 grader Fahrenheit for en hel fugl og 170 grader Fahrenheit for bryst eller lår.

Sunde retter Fjerkræ

En af de bedste egenskaber af fjerkræ er dens alsidighed. Dette er et stykke af protein, der vil tage på næsten enhver smag. Det kan fremstilles hurtigt og i mange forskellige metoder, medvirke til at forebygge kedsomhed. Ved bagning fjerkræ, en basisk krydderier indeholder salt, peber og en lille mængde af hjerte sund olivenolie. For at tilføje smag, begynde at eksperimentere med rosmarin, oregano, timian, citronsaft, sojasauce eller barbecue sauce.