Ernæring af Falafel

Falafel, den traditionelle og historiske skål, der er en vigtig dagligt syn i Mellemøsten, er en patty eller en bold, der er lavet af fava bønner og / eller kikærter, der har været jorden. Du vil genkende falafel ved den måde, hvorpå det serveres, som er i en pita eller endda en flad brød kaldet Lafa. Stykker af falafel er normalt toppede med salat, nogle hot sauce og syltede grøntsager. De bliver så drysset lidt af tahini-baserede sauce til ekstra smag med. Traditionelt er falafels enten spist af sig selv som en snack, eller de kan også spises som en del af en mezze. På grund af dets ingredienser, falafel er en sund form for mad.

God kilde til protein

Falafel er generelt højt proteinindhold, især når det er lavet ved hjælp kikærter som ingrediens. Protein er en velkommen ingrediens for din krop, fordi det giver aminosyrer, som din krop ikke kan være i stand til at biosyntetiserer på egen hånd. Disse aminosyrer er yderligere kilder til kvælstof, hvilket er et andet materiale næringsstof, som din krop har brug for. Hvis du forsøger at opbygge dine muskler, kan du ønsker at inkludere mere falafel i din kost, fordi protein består af essentielle byggesten i udviklingen af ​​muskler. Protein også kommer i handy for at forhindre noget, der hedder muskuløs affald, når kroppens cellulære processer, der ikke får nok protein og er tvunget til at tage nogle af de muskler til deres egne formål.

Fedtfattig

Det bør ikke være nogen overraskelse, at falafel er fedtfattig, især mættet fedt. Denne type af fedt, der er blevet forbundet med brystcancer, prostatacancer og endda tyndtarmen kræft. Mens spise en falafel vil fylde din krop med en meget lille mængde fedt (ca. 5 gram fedt pr 1 falafel patty), vil det ikke fylde din krop med nogen mængden af ​​mættet fedt, da indhold af mættet fedt i falafel er nul. Hvis du mener, at de fleste af en falafel ingredienser er hovedsagelig grøntsager og greens, så er dette kan forventes. Hvis du vil se din talje og spise en type mad, der ikke kræver, at du forbrænde nogen kalorier fra fedt, snup en falafel.

Højt indhold af kostfibre

Falafal leveres med 18 gram kostfibre på bare én patty, og det er nyttigt for folk, der ønsker at spise noget, der hjælper deres fordøjelsessystem. Ikke alene er din falafel vil være velsmagende, men det fremmer også gode afføring på grund af al hovedparten sin fiber med til at skabe. Fiber i din kost er vigtigt at sænke dine chancer for at få forstoppelse, samt kræft i tyktarmen. Med sin fremme af flydende afføring, vil dit system blive renset ud mere, og dermed også at fjerne skadelige kræftfremkaldende stoffer, der har tendens til at bo i din kolon som følge af langvarig affald.