Ernæring af engelsk boller

Der er intet bedre for morgenmad om morgenen end gode gamle engelsk boller, men hvor sundt er disse elementer for dig? Her er sandheden bag engelsk boller, så sørg for at læse dette før morgenmaden!

Kalorier

Når vi diskuterer ernæring af engelsk boller, er det meget vigtigt at tale om deres kalorietæthed. Kalorietæthed refererer til mængden af ​​kalorier i elementet af fødevarer bliver diskuteret. Typisk en engelsk muffin indeholder omkring 250 kalorier. Sammenlign dette med en almindelig stykke brød, som har omkring 100 kalorier pr skive. I denne alder af stigende fedme, vi nødt til at holde kalorier i tankerne. Selvom 250 kalorier ikke kan synes som en masse, er det vigtigt at holde det i perspektiv. For at tabe et halvt kilo om ugen, ville du nødt til at fjerne 700 kalorier fra din krop per dag. Mens du kan gøre det alene gennem kosten, de fleste mennesker bruger en kombination af kost og motion. Så under forudsætning af, at du brænder ud 400 kalorier om dagen (som er et konservativt skøn), du derefter kun nødt til at skære 300 kalorier - ca. mængden fundet i en engelsk muffin - fra din kost.

Natrium

Der er også en forholdsvis stor mængde af natrium i engelsk boller. Natrium kan være farligt for en række forskellige årsager. Det kan føre til væskeophobning, der forårsager oppustethed, hævelse og en generel følelse af ubehag. Høj natrium forbrug er forbundet med udviklingen af ​​en bred vifte af kroniske tilstande, herunder hjerte-kar-sygdom og slagtilfælde. For et godt helbred er det vigtigt at holde natrium indtag til et minimum.

Fat

Som om de kalorier og natrium indenfor engelsk boller er ikke slemt nok, de også indeholder store mængder af fedt. Fedtet findes i engelsk boller oftere at ikke mættet fedt, der ligesom natrium har været knyttet til udviklingen af ​​hjertekarsygdomme, slagtilfælde og død. Denne type fedt bør kun spises i begrænsede mængder.

Fiber

Selvom engelsk boller gøre indeholde en lang række ingredienser, der til skade for et godt helbred, er der et punkt inden for dem, at der er faktisk godt for dig. Fiber er en hovedbestanddel i mange engelske boller og har vist sig at understøtte kardiovaskulær sundhed hjælp i behandlingen og forebyggelse af visse kræftformer og kan endda vende nogle af virkningerne af Alzheimers sygdom. Desuden fiber er fantastisk til Dieters grundet det "voluminøse" egenskaber. Fiber fylder en masse plads i din mave, og derfor gør du føler mere fuld, end du rent faktisk kan være. Desuden fiber er langsom fordøje og tager lang tid at forlade maven og dermed holde dig følelsen fuld for en lang periode.