Ernæring af en vandmelon

Masser af mennesker elsker den unikke smag og konsistens af vandmelon - populære på skovture og andre sommeren begivenheder Dette hårde afskallede frugt er relativt let at sende, og ofte kommer til den lokale tabel fra fjerne steder, pænt konserverede og klar til at spise . Men for nogle, der ser kritisk på deres kost, ita € ™ s vigtigt at vide, hvad der er i denne saftige melon.

Natural Food

Vandmelon er en naturlig føde. Det betyder, at det vil være en af ​​de punkter, som du kan spise uden at læse en ingrediensliste halv side lang. Fordi denne frugt generelt sælges uforarbejdede, ita € ™ s lettere for detaljer, hvad der er i det, og hvad ISNA € ™ t. Du kan også springe en masse af de potentielt grimme ting i konserveringsmidler, der anvendes i så mange komplekse fødevarer på markedet. Værdien af ​​friske produkter, herunder både frugter og grøntsager, er en stor del af, hvad der forårsager dieters at se på naturlige fødevarer som vandmelon for at styre de reelle ingredienser, der går ind i deres kroppe.

Vandmelon satser også godt på nogle skalaer, der involverer generel ernæring. Når det kommer til nogle af de værste syndere i form af skadelige fødevarer, vandmelon er uden næsten alle af de farligste elementer, herunder mættet fedt, kolesterol og natrium. Alle tre af disse er ting at holde øje med i tunge kost indeholder kød, ost, og forarbejdede fødevarer. Derimod lyset, vandig kødet af melon er et lavt kalorieindhold, fedtfattig mad. En kop vandmelon kugler eller skiver har kun 46 kalorier. Thatâ € ™ s halvdelen af ​​kalorier i den samme mængde ananas og kun en fjerdedel af de kalorier i en kop mosede bananer.

Essentielle næringsstoffer

Hvad vandmelon har er en masse af de essentielle næringsstoffer, du har brug for en sund, afbalanceret kost. Kalium, vitamin A og C-vitamin er et par af de gode fordele, vandmelon bringer til bordet. Thereâ € ™ s også et gram kostfibre i ovennævnte en kop servering. Der er dog én ting i vandmelon, der bør give Dieters pause: sukker. Næsten alle de kalorier i vandmelon kommer fra sukker; at kop vandmelon indeholder 10 gram.

Samlet, de fleste ernæringseksperter enige om, at de forlader tungere desserter ligesom kager og småkager til fordel for frisk vandmelon er en god start på en lysere, sundere fremtid. Den eneste ulempe til dette sommertiden favorit er at finde ud af, hvor at spytte frøene. Så vidt opbevaring, vil vandmelon holde et godt stykke tid i dit køleskab. En almindelig måde at holde en større melon er at skære halvdelen i små skiver, og shrink wrap den anden halvdel, indtil der er brug for.

Vandmelon er stor i sig selv eller i frugtsalater. Nye sorter uden sten gør denne frugt nemmere at betjene, men mange kan lide at holde sig til den traditionelle seedede melon for den velkendte søde, friske smag. Tænke på at gøre dette friske frugter en del af en almindelig kost, især i sommertiden, når det er bredt tilgængelige.