Ernæring af Duck

Hvis du elsker kød fjerkræ, ænder er en meget nærende og velsmagende valg. Kødet er en god kilde til protein af høj kvalitet. Uden huden, har det endnu lavere brændværdi end kylling uden skind. En 100 gram portion bryst kød uden skind indeholder 140 kalorier. Kødet er også en god kilde til vitamin A, B3 og C. Mineraler omfatter jern, selen og kalcium. Disse næringsstoffer kan fremme din sundhed på forskellige måder.

Vitamin B3 (Niacin)

Kødet er en glimrende kilde til niacin, et medlem af B-kompleks-vitamin. En 100 grams portion af brystkødet giver omkring 50 procent af de daglige krav til niacin. Dette vitamin spiller en afgørende rolle i metabolismen af ​​fedt i kroppen. Det er også blevet fastslået at have en kolesterol-sænkende effekt. Niacin hjælper til at reducere low density lipoprotein (LDL) kolesterol, som, når oxiderede former plaque i blodkarrene. Dette øger risikoen for hjertesygdom. Hvis du ønsker at fremme dit hjerte-kar sundhed, duck er et godt valg af kød. Niacin understøtter også genetiske processer. Komponenter i cellulært genetisk materiale kræver niacin til deres produktion. Utilstrækkelig niacin i kosten kan forårsage DNA-skader. Niacin hjælper også til at stabilisere blodsukkeret og regulerer metabolismen af ​​insulin. Dette gør duck en god kosten post til diabetikere.

Proteiner

De spiller en afgørende rolle i forskellige byggerier i kroppen. Dannelsen af ​​kroppens væv, celler, enzymer og hormoner alle kræver proteiner. Reparation af beskadiget hud, cellemembraner, brusk og væv er også stærkt afhængig af tilgængeligheden af ​​tilstrækkelige proteiner. Proteiner med til at sætte skub i bodyâ € ™ s immunitet. De hjælper i dannelsen af ​​visse antistoffer, som hjælper til at bekæmpe infektioner. En 100 gram portion andebryst giver 55 procent af dit daglige behov af protein.

Jern

Jern spiller en afgørende rolle i fremstillingen af ​​hæmoglobin, en grundlæggende del af de røde blodlegemer. Disse celler spiller en afgørende rolle i fordelingen af ​​ilt og næringsstoffer rundt i kroppen. Jern regulerer talrige metaboliske aktiviteter og hjælper med at regulere cellevækst. Det hjælper også i produktionen af ​​visse enzymer. Duck er en glimrende kilde til jern. Det hjælper kroppen til at udføre på et optimalt niveau. Duck gør også en god kosten post til dyrkning børn, unge og invalide. Jernindholdet hjælper kroppen til at producere energi, der er nødvendig til forskellige aktiviteter.

Selen

Det er en af ​​de spormineraler kræves af kroppen. Der kræves kun små mængder spormineraler at bevare et godt helbred. Selen understøtter aktiviteter mange enzymer i kroppen. Det hjælper også til at forbedre bodyâ € ™ s immunitet på grund af sin antioxidant rolle. Sammen med andre antioxidanter, såsom vitamin C og E, selen hjælper med at beskytte celler mod frie radikaler. Disse forbindelser øger risikoen for hjertesygdomme og cancer. En servering af 100 gram ænder giver omkring 43 procent af det daglige behov for selen.