Ernæring af Cake

Skal overholdes Korrekt ernæring hele tiden, fordi det er afgørende at bevare et optimalt helbred. Vores kroppe har brug for det for at kunne fungere ordentligt, så vi er nødt til at sørge for, at de næringsstoffer, vi får fra den mad, vi spiser, vil hjælpe os med at bevare en sund krop og hjælpe os opretholde en lang levetid.

En misforståelse folk gør om ernæring er, at for noget at være nærende, bør det ikke være lækkert; og omvendt, lækker mad ikke kan være nærende. Denne tro er, hvad der får folk til at tro, at kager er en overbærende og dekadent dessert med lidt at ingen sundhedsmæssige fordele.

Kager kan gøres ved hjælp af mel og frugter som påfyldning; margarine eller smør til at rige og cremet smag; sukker at øge sin sødme og appellerer til børn; væske til blanding, æg som et bindemiddel; hævemiddel til dejen at stige; og frosting, for ekstra æstetisk appel. Ved at kende disse store ingredienser, kan vi få en idé om, hvad ernæring et stykke kage har i vente for os.

Kulhydrater til energi

Med mel og sukker er til stede i kager, kan det give meget nødvendige kulhydrater. Kulhydrater er energi-givende fødevarer, der holder os alarm i længere tid. Kulhydrater, især dem fra glucose underenheder, er, hvad hjernen har brug for energi.

Fiber for fordøjelsen

Frugter som ananas, gulerødder og æbler, er blot nogle af de frugter, som kan inkorporeres i fyldet eller selve kagen. Disse frugter, bort fra deres naturlige sødme, også hjælpe os med at få fiber, vi har brug for en bedre fordøjelse. Bananer, som har disse fibre, også kan bidrage til at fremme væksten af ​​gode bakterier i vores tarme - til bekæmpelse af dårlige bakterier og genoprette balancen til vores fordøjelsessystem rytme.

Fedt for varme og energi

Kage er en glimrende kilde til fedt og olie gennem sin afkortning og frosting. Disse fedtstoffer i kager er nødvendige, om end i små mængder, for krop energi og en kilde til kropsvarme til vinteren eller kolde måneder.

Proteiner til Bodybuilding

Cake indeholder også protein næringsstoffer fra æg, der anvendes som et bindemiddel for alle ingredienser. Kager typisk også indeholde mælk, som også har proteiner, der giver os de nødvendige næringsstoffer for stærke knogler og muskler. Mælk indeholder også de nødvendige mineraler som kalcium, at vi har stærke knogler og tænder. For kager med reelle frugter i dem, har de intakte vitaminer fra frugt som ananas, æbler og bær, som kan hjælpe med at bekæmpe sygdomme og styrke vores immunsystem.

Serotonin og endorfinniveau

Kager, der kommer frosted med chokolade eller nødder øger serotonin og endorfin niveauet i kroppen. Dette gør bogstaveligt os glade. Dette hjælper med at fremme bedre måder at leve og er fantastisk til at styre angst.

Med ernæring bag et stykke kage, er der ingen grund til at skyde skylden for uønskede kurver. Husk at have kontrol over, hvad vi spiser, og få alle de nødvendige næringsstoffer.