Ernæring af Brown Sugar

Naturlig brun sukker er delvist forarbejdede sukker. Det er også omtalt som råsukker og er opnået fra den første krystallisation af sukkerrørsaft. Den melasse indhold råsukker giver sukkeret dets brune farve. Melasse er en tyk, mørk flydende biprodukt af sukkerroer eller sukkerrør raffinering. Fabrikanten kan også tilføje nogle melasse til raffineret hvidt sukker for at skabe brun sukker. Denne proces giver større kontrol over farve og krystal størrelse. Jo mørkere sukker, jo højere mængden af ​​melasse, den indeholder. Du kan oprette din egen farin derhjemme, hvis du har hvidt sukker og melasse. Du skal blot tilføje 1 spiseskefuld af melasse til hver kop hvidt sukker og bland godt at få en ensartet fordeling af farve.

Næringsværdi af Brown Sugar

Brunt sukker er en høj kulhydrat fødevarer. En 50 grams portion indeholder 190 kalorier. Kulhydrater udgør ca. 47 gram. På grund af melasse indhold er visse mineraler fundet i brunt sukker. Disse omfatter calcium, jern, kobber, kalium phosphor, mangan og magnesium. Sukkeret indeholder også spor af vitaminer B3, B6 og B9. Mineralerne kan fremme din sundhed på forskellige måder.

Calcium

Calcium understøtter ordentlig muskelsammentrækninger i hjertet samt normal blodpropper. Dette gør brun farin et sundt valg, hvis du ønsker at fremme hjerte-kar-sundhed. Mineralet letter også ordentlig muskulære aktiviteter andre steder i kroppen, som hjælper med at øge din produktivitet. For det centrale nervesystem til at udføre på optimale niveauer, calcium påkrævet. Det understøtter transmissionen af ​​nerveimpulser til og fra hjernen. Calcium er også almindeligt anerkendt for den afgørende rolle, den spiller i at opbygge stærke tænder og knogler.

Jern

Hvis du lider af jernmangel, kan farin hjælpe dig øge din jern niveauer. Jern bidrager til at øge energiforsyningen i kroppen. Det er et centralt krav i fremstillingen af ​​hæmoglobin, en grundlæggende del af de røde blodlegemer. Disse celler distribuere ilt fra lungerne til alle dele af kroppen. Jern letter også aktiviteterne i forskellige enzymer i kroppen.

Kobber

Mange af enzymer i kroppen indeholder kobber, som er en væsentlig bestanddel. Kobber understøtter forskellige fysiologiske processer i kroppen. Det bidrager til at udvikle stærke knogler og led. Mineralet er nødvendig for dannelsen af ​​melanin, en hud pigment. Kobber letter jernoptagelsen i kroppen. Det øger også din immunitet, da det hjælper med at fjerne frie radikaler. Utilstrækkelig kobber indtag kan medføre svage blodkar, svage led, hjerne forstyrrelser og uregelmæssig hjerterytme. Brunt sukker kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige behov for kobber.

Mangan

Dette mineral letter metabolismen af ​​proteiner, kulhydrater og fedt i kroppen. Dette understøtter energiproduktion, som gør det muligt at opretholde en aktiv livsstil. Ligesom calcium, mangan hjælper til at støtte et sundt nervesystem. Dette gør brun farin et sundt valg, hvis du ønsker at øge din mentale kapacitet. Mangan også øger aktiviteterne i immunsystemet. Det er et centralt element i fremstillingen af ​​visse antioxidant enzymer, der beskytter kroppen mod frie radikaler. Du kan lave brun sukker en af ​​dine daglige kilder til mangan.