Ernæring af broccoli spirer

Forskere opdager bemærkelsesværdige beviser for, at spise broccoli spirer kan hjælpe behandle og forebygge sygdomme. De sundhedsmæssige fordele går langt ud over den sædvanlige række vitaminer og mineraler findes i nogen grønne grøntsager.

En ounce af broccoli spirer indeholder 4% af den anbefalede daglige værdi af kostfibre, 15% af den anbefalede mængde af C-vitamin, og 2% af den anbefalede indtag af calcium. Ikke desto mindre medicinske overskrifter om disse spirer har mere at gøre med deres bemærkelsesværdige virkninger på forebyggelse af sygdomme end disse beskedne procenter. Broccoli spirer, som er unge broccoli planter, der ser mere som regulære spirer end broccoli, er særligt interessant for forskere, der fokuserer på fødevarer, der kan hjælpe med at forhindre kræft.

Anti-Cancer Compound

I over 20 år har læger omhyggeligt studeret human ernæring, som de ser efter spor om, hvad form for kost kan hjælpe med at forhindre kræft. Resultaterne tyder på, at frugt og grøntsager er gavnlige i at forebygge kræft. I de senere år studier ved Johns Hopkins og andre universiteter alt tyder på, at broccoli spirer kan være lige hvad naturen beordret til at afværge kræft.

En kemisk forbindelse i spirer, sulforaphane kan behandle eller forebygge flere kræftformer, herunder prostata og brystkræft. Dette er en forbindelse, der kan stoppe væksten af ​​maligne tumorer. Hele broccoli har suforaphane, også, men ikke i så stort et beløb som spirerne. En universitet undersøgelse viste, at spirerne har 10 til 20 gange mere sulforaphane end hele broccoli.

Mavesår og Respiratory Aid

En undersøgelse fra Japan siger, at broccoli spirer viser tegn på beskyttelse mod en grasserende maven fejl, der kan føre til mavesår. Forfatterne til undersøgelsen gå endnu længere for at foreslå, at spise broccoli spirer kan forhindre mavekræft. Disse spirer kan også jage væk luftvejssygdomme som astma. Når du spiser broccoli spirer, din krop tager på større grad af antioxidant enzymer. Disse enzymer holde dine luftveje fri for vævsskader.

Broccoli Versus broccoli spirer?

Fødevareforskere ikke gå så langt som til at råde dig til at skifte fra broccoli til broccoli spirer på grund af alle disse terapeutiske vidundere. Broccoli spirer ses som sunde tilføjelser til din kost, sammen med hele broccoli, som har et rigt udvalg af vitaminer, mineraler og fibre.

Broccoli spirer har en kant, selv om, i smag og udseende. Selvom du måske har ingen problemer med at nyde hele broccoli som en del af din kost, kan du kender nogle yngre børn, som tilbage væk når fortalte at spise deres broccoli. I modsætning hertil er broccoli spirer formet som lucernespirer og sprøde - børn kan finde den spirer sjovt at spise.

Bevarelse Næringsstoffer

Broccoli spirer kan spises rå, wok-stegt eller dampet. De ser dekorative i salater eller stablet oven på pålæg som kylling eller æg salat. En streg af et lavt kalorieindhold mayonnaise eller en let eddike dressing efter eget valg gør dem virkelig lækker. Du vil ikke miste den næringsindholdet ved dampning dine spirer. Du vil bedst bevare næringsstoffer, selv om, hvis du ikke koge spirerne for længe. Hvis du bruger spirer i en stir-fry, koge spirerne over en meget lav varme og lad dem ikke lave mad til mere end et par minutter.