Ernæring 101 - Del 1

Introduktion

Fødevarer. Sæt det i munden, tygge det op, og sluge. Lad din krops biokemi gøre sin magi ved at bryde det ned og følger brugbar energi fra det. Flyt rundt expending sagt energi. Skyl. Gentag.

Spol tilbage et par millioner år siden, og denne proces virkede. Vore arter spiste for at overleve. De flyttede til at jage og samle. De instinktivt afbalancerede kalorier kommer ind fra at spise og kalorier går ud gennem aktivitet. Når de ikke - når kalorier i var større end kalorier ud - det var sandsynligt, efterfulgt af det modsatte.

De ville spise masser i forventning om tider med fødevarer knaphed. Med andre ord ville de opfede op, så de ville være varm og har gemt energi gennem vintermånederne, hvor dyr darted mod ækvator og planter døde ud. Denne livsform eksisteret i vidder af tid, der er ud over din fatteevne.

På et biogenetisk niveau, vores art er et produkt af sine omgivelser. Med andre ord vores miljøer påvirke de absolut systemer, der omfatter og regulerer vores kroppe.

I længere tid end ikke, den menneskelige art kæmpede for at overleve og fødevarer knaphed var meget reel. Til gengæld har vores kroppe udviklet sig til at være meget gode til bevaring. Hvad vi er tilbage med er et organ, der elsker at lagre fedt og er tilbageholdende med at pakke på plader af musklen. Det er hurtigt at modstå vægttab og tøver med at modstå vægtøgning.

Ser temmelig crappy gennem øjnene på det moderne menneske (og kvinde!). Dette komplekse system er også en af ​​de vigtigste grunde til, at vores art er i live i dag selv.

For en uddybende forklaring af disse systemer, kan jeg ikke anbefale det arbejde, Lyle McDonald nok. Han har en enorm samling af gratis artikler på hans hjemmeside og hans bøger er nogle af de bedste, jeg har læst i marken. Han har præget min ernæring filosofier mere end nogen.

På det seneste har de miljøer omkring os ændret sig drastisk. Ti tusind år siden, begyndte vores samfund overgang fra jæger-samler form for underhold til landbruget og domesticering af dyr. Med hensyn til vores fedmeepidemi, var dette en kritisk skift. Fødevarer tilgængelighed var ved at blive mere stabil og rigelig. Mobile samfund, der engang flyttet med maden var ved at blive stille.

Mellem dengang og nu, har teknologiske fremskridt eksploderet i forhold til hvor vi var blot 100 år siden. Computere, fjernsyn, videospil, fastfood, Internettet - så mange ting har ændret sig omkring os. Udviklingen i vores krop har bestemt ikke holdt trit med udviklingen i teknologien. I en verden, der er nu er domineret af stillesiddende sysler, er den menneskelige krop stadig bygget til at overleve i tider med hungersnød.

Arkæologiske og antropologiske studier har sporet fedme så langt tilbage til 25.000 år siden. Du kan finde en interessant gennemgang af historien om fedme skrevet af den kendte fedme forsker, George Bray. Selvfølgelig forekomsten af ​​fedme var ikke næsten hvad det er i dag. Det var først i 70'erne og 80'erne, at satserne for fedme og ekstrem fedme virkelig tog fart.

Ernæring 101 - Del 1


Venligst udlånt af www.cdc.gov

I kulturen i dag, er det almindeligt at se nogen sportslige 150 pounds af overskydende kropsfedt. Tænk over det et sekund. Der er 3.500 kalorier i 1 pund fedt. Disse folk er toting omkring 525.000 kalorier værd af overskydende fedt. Overvejer en overvægtig mand kan forbruge i omegnen af ​​4.000 - 5.000 kalorier om dagen, og han kunne let skovl ned 1.500 + kalorier i et enkelt måltid * - at 525.000 kalorier er en masse energi, der er tilbøjelige til at forblive gemt væk, hvis der ikke er nogen kosten og motion intervention.

* Den McDonalds ernæring datablad kan findes her. En dobbelt Quarter Pounder med ost (740 CAL), stor yngel (500 CAL), og en stor Coca-Cola (330 CAL'er) udgør næsten 1.600 kalorier.

Intervention kræver uddannelse og det er, hvad denne side handler om. De oplysninger, vi kommer til at dække ikke alene til overvægtige folk med 100 + lbs at tabe. Det er for alle, der ønsker at have bedre styr på, hvordan ernæring påvirker hans / hendes krop og sundhed. Der er interesseret i ydeevne ekstraudstyr, forebyggelse af fedme, og kropssammensætning ændringer vil alle finde nyttige oplysninger nedenfor.

Den sidste ting du vil fange mig gør, er ordination kost til mennesker. "Spis dette, ikke det." Hvis du leder efter en bestemt kost, er du kommet til det forkerte sted. Det er ikke mig. Min hensigt er at uddanne dig på det grundlæggende, der driver langsigtet succes. Disse grundlæggende er konstant på tværs af befolkningsgrupper ... hvilket betyder at de stort set gælde i forskellige grader til alle.

Jeg ved at læse er ikke "in" ting i dag. De fleste mennesker er enten søger validering for deres nuværende strategi eller de leder efter banebrydende top hemmelige oplysninger, der vil fremskynde processen med at komme i form. De ønsker at være spoon fodres. Og der er ingen mangel på con mænd, der er villige til at gøre det.

Jeg kunne nemt tage højde for disse folk også. Alt jeg skal gøre, er at piske en opfindsomme udseende hjemmeside med miles af annoncetekst, der er lastet med ændret før & efter billeder, "videnskabeligt" klingende information, og løfter om livstruende ændre transformationer i et spørgsmål om et par måneder.

Eller ...

Jeg kunne tage den høje vej og håber der stadig er nogle mennesker derude, der er på udkig efter lyd, evidensbaseret rådgivning, der ønsker:

  • At være i kommandoen over deres fremskridt
  • At være en oplyst forbruger
  • For at være styret af grund, objektivitet og beviser i stedet for følelser og løgne

Jeg kunne ikke fange så mange fluer med denne fælde, men i det mindste fluer jeg fangst vil være smart nok til at befri sig selv og forhånd.

Side [1 2 3]