Er Working Out Hjælp Angst

Er Working Out Hjælp Angst


Er arbejder ud hjælp angst? Det korte svar er ja, men effekterne rækker langt ud over blot at forbedre dit humør. Motion skaber dybe fysiske og fysiologisk ændringer, som kan hjælpe dig med at administrere din stress med succes og samtidig forbedre din generelle sundhed.

Psykologiske virkninger af arbejder ud

Arbejde ud lindrer angst på flere måder. For det første kan den handling af motion distrahere dig og forhindre dig i rugende om forhold, der forårsager dig stress og angst. Dit sind fokus er flyttet til den nuværende og hvad du laver på det tidspunkt.

Motion kræver koncentration for at yde dit bedste eller for at forebygge skader. Uanset om du kører i nabolaget eller rulleskøjter på en sti, skal du være opmærksom på din træning og dine omgivelser.

Frigivelsen af ​​spænding fra at arbejde ud kan også tage væk nogle af din stress. Du kan være i stand til at fortrænge noget af din angst på den aktivitet, hvor du er engageret. På denne måde vil øvelse at forbedre din mentale tilstand.

Fysiologiske effekter

Arbejde ud stimulerer også fysiologiske ændringer, der kan hjælpe med at lindre stress. Den mentale og fysiske stimulation af aktivitet kan skabe den såkaldte runner høje. Følelsen er resultatet af frigivelsen af ​​endorfiner, kroppens egne naturlige opiater.

En 2008 undersøgelse i tidsskriftet, hjernebarken (18 (11): 2523-2531), dokumenteret effekten visuelt ved hjælp af hjernescanninger på atleter efter en to timers kører session. Forskere identificeret specifikke områder af hjernen påvirkes, udlån håb til yderligere anvendelser af motion som en måde at behandle psykiske lidelser.

Du kan undre sig derefter, hvor meget motion er nødvendig. En undersøgelse fra 2004 i den polske tidsskrift, Psychiatria Polska (38 (4): 611-620), fandt, at angst er bedst lettet gennem motion involverer store muskelgrupper, såsom svømning eller jogging. I undersøgelsen anbefales mindst tre ugentlige sessioner af lav til moderat intens motion.

Når du arbejder ud, du øge din kropstemperatur og blodcirkulationen i hele kroppen, herunder din hjerne. Denne stigning i omløb, kan bidrage til at skabe de endorfiner hurtigere til de dele af din krop er ramt af deres løsladelse. Effekten viser fakta om fysisk egnethed, som går ud over at forbedre din fysiske sundhed.

Er Working Out Hjælp angst?

Arbejde ud forbedrer din mentale og fysiske sundhed på mange niveauer. Du kan opleve, at dit humør er lettere blot fordi du føler og ser bedre, når du er fysisk egnet. Kvinder har tendens til at se deres krop mere negativt end mænd, hvilket er sikker på at øge angst.

Ved at udøve, du forbedre din muskeltonus. Du vil finde det lettere at opretholde en sund vægt. Din krop vil også tilpasse sig din fysiske aktivitet, så du kan øge din udholdenhed niveauer og intensiteten af ​​din træning. Jo mere du træner, jo lettere din træning blive.

Du kan også opleve, at motion kan hjælpe med at lindre depression. En undersøgelse fra 2009 i den franske tidsskrift, La Presse Médicale (38 (5): 734-739), fandt, at motion kan være en effektiv, supplerende form for ikke-specifik behandling hos individer, der lider af depression og angst. Disse resultater giver en helt ny betydning til "walking det ud."

Fordele ved arbejder ud

Er arbejder ud hjælp angst? Hvorfor ikke prøve det selv, næste gang du føler dig lidt ned eller bekymrede over bekymringer derhjemme eller jobbet. Tag en pause og svømme et par omgange ved poolen eller tage en 20 minutters løbetur. Den store ting om at arbejde ud, er, at du kan udøve, når det er belejligt for dig.

Du kan bruge det som din egen personlige form for terapi for at finde lindring fra de ting som genere dig og at du føler dig ængstelig. Hvis du omfavne den helbredende kraft af at arbejde ud, kan du finde, at det motiverer dig til at holde op med din regelmæssig motion planen. Du kan finde dig selv ser frem til dit næste træningspas med fornyet kraft og entusiasme.