Er Tyggegummi mens du kører en god idé?

Begynderbøger løbere og andre ser på deres kører rutine måske undre sig over tyggegummi mens du er på sporet eller gaden, og hvordan det kan påvirke deres træning.

For nogle løbere, spændingen ved drift er at øve en grundlæggende menneskelig aktivitet, der ikke er afhængig af redskaber eller udstyr. Mange af disse purister vil næppe ønsker at nosh på en pind af tyggegummi under deres trek. Andre har imidlertid se kører som de ser andre dele af deres kost og motion program. De analyserer hvert aspekt af fitness fra et videnskabeligt synspunkt, i kalorie tæller og krop system processer. Disse personer kan være villig til at prøve uortodokse ideer, der kunne tweak deres kørende program bare en smule.

Når det kommer til tyggegummi, mens den kører, er der nogle overbevisende argumenter på begge sider af hegnet.

Ideer om Fordele ved tyggegummi, mens du kører

Nogle mennesker tygge tyggegummi på et løb, fordi det føles godt for dem. De kan føle sig som at ekstra bevægelse af kæben med til at skabe en rytme, der driver deres motivation og øger deres træning session. Mange mennesker tror, ​​at virkningen af ​​tygge hjælper stofskiftet. For andre er det en måde at holde fra mellemmåltider i løbet af dagen, og bliver en simpel vane.

Der er endnu et argument for tyggegummi, mens den kører, der har at gøre med luftvejene. Fortalere af tyggegummiet metode henvises til eksperter, der hævder, at tvinge ånde gennem næsen i stedet for munden tilføjer til træning belastning og gør kroppen arbejde hårdere.

The Other Side: Hvorfor ikke at tygge tyggegummi, mens du kører

Når kritikere af tyggegummi stemme deres meninger, idéen ofte vedrører processen med drift og nogle af de risici, som den fremlægger.

En af de mest almindelige kritik er, at fordi tyggegummi tendens til at være en risiko for tilstopning af luftrøret, ved hjælp af det i forbindelse med intens motion forekommer farlige. Nogle løbere måske ikke enig, men dem med bekymringer påpege potentielle interaktioner som falder på ujævne fortove, der kunne ende med at forårsage en nødsituation reaktion, hvor tyggegummi kan blive en kvælningsfare.

Andre, der kører entusiaster siger, at hvis du tyggegummi på en løbetur, du bare ikke kører hårdt nok. De, der kan lide at skubbe deres lungekapacitet og samlede krop reaktion på "max out", mens den kører ofte se tyggegummi som en distraktion. For dem er ekstra kæbe handling er ikke nyttige i at brænde kalorier eller pumpe op sind / krop-forbindelse - det er bare en distraktion.

Den nederste linje er, at hver person har deres egne vaner og metoder, når det kommer til fysisk kondition. Selv medicinske eksperter vil som regel, påpege farerne ved denne metode, er det op til dem, der holder ud på en kørebane til at komme med deres egne konklusioner.