Er Tager Ferie for dyrt for ansatte?

Er Tager Ferie for dyrt for ansatte?
Arbejdstagere, der ikke tager ferier ofte siger, at de ikke har råd til at tage ferier. Omkostninger er helt sikkert en vigtig overvejelse for arbejdstagere, når de træffer en beslutning om at bruge deres ferie tid, men det er et faktum, at det ikke behøver at koste en masse penge - eller nogen overhovedet - for at frakoble og tage en pause fra arbejdet for mindst et par dage. Alligevel ifølge Switch rejsevaner af amerikansk 2014 undersøgelse (gennemført i september), næsten 50% af amerikanske arbejdere tog ikke engang én dags arbejde ud i sommermånederne.

3 måder at hjælpe arbejdstagere finde overkommelige ferie muligheder

Der er et par ting, som HR-medarbejdere, ledere og virksomhedsejere kan gøre for at bidrage til at ændre denne opfattelse og give medarbejderne til at se sunde pauser fra arbejdet for at være inden for deres rækkevidde.

  • Indeholde oplysninger om gratis eller no-cost ting at gøre inden for en rimelig køreafstand af din virksomheds hjemmebase i nyhedsbrevet medarbejder. Gør dette til en regelmæssig funktion, fremhæver forskellige destinationer / attraktioner i hvert nummer. Du kan endda tilskynde medarbejderne til at foreslå steder og indsende billeder, der fremhæver deres besøg fremhævede pletter.
  • Deltag i underholdning rabat programmer, der kan stilles til rådighed for dine medarbejdere uden omkostninger for virksomheden. Programmer som dem, der findes ved at arbejde Advantage og billetter på Arbejdspladsen giver en måde for arbejdstagere til at købe nedsatte billetter omkostninger til store forlystelsesparker, som kan hjælpe med at holde nede ferie omkostninger. Diskonteringsrenter for biludlejning, hoteller og mere er også tilgængelige for medarbejdere i de deltagende selskaber.
  • Tilbyd en valgfri ferie opsparingskonto, at arbejdstagerne kan vælge at deltage i via lønningslisten fradrag som en måde at gøre det muligt for dem at afsætte penge til at finansiere en ferie, at de vil nyde. Fordele udbydere som Purchasing Power, LLC tilbyder denne service til store virksomheder. Din lokale bank kan også være glade for at arbejde ud denne type arrangement.

Win-win løsning

Virksomheder giver medarbejderne ferie tid for en grund. Alle har brug for en pause fra deres daglige arbejdsplads rutiner fra tid til anden. Tage fri kan have en positiv indvirkning på både arbejdstagere og deres arbejdsgivere. Så længe arbejdstagere opfatter, at tage ferie er for dyrt, selv om, chancerne er, at de ikke vil bruge tiden givet til dem til deres største fordel. Alle kan drage fordel, hvis du hjælpe arbejdstagere med at finde måder at nyde overkommelige undslipper.