Er Skridttællere Nøjagtig?

Mange mennesker bruger deres skridttællere hver dag for at holde styr på, hvor mange skridt de tager fra morgen til aften. Nogle bruger dem, når de er til fods eller jogging. Mange mennesker anser de små klip-på enheder et værdifuldt aktiv i deres fitness arsenal. Men nogle mennesker undre sig over nøjagtigheden af ​​skridttællere. Nogle faktorer, der kan påvirke nøjagtigheden er den type skridttæller anvendes, og endda fitness niveau på den person, der bærer det.

Spring Skridttællere

Der er to typer af foråret skridttællere rådighed. Der er en, der har en meget tynd fjeder, der bevæger sig en lille bar at tælle dine skridt. Dette er den mest økonomiske skridttæller. Men afvejningen er, at den tynde fjeder kan blive løsere med en masse brug. Når foråret bliver løst, falder nøjagtigheden af ​​skridttæller.

Den anden fjeder typen skridttæller har en spole i stedet for bar. Skruefjederen kan opretholde sin nøjagtighed længere, fordi det er mindre udsat for at blive løst. Dette gør skruefjederen skridttæller mere nøjagtig længere end en tynd fjeder type.

Electric Skridttællere

Der er en piezoelektrisk skridttæller der ikke har nogen fjeder indeni. Disse skridttællere menes at være korrekte for længere, da der ikke er nogen bevægelige dele, der kan slides op.

Global Positioning / Hastighed Distance Skridttællere

De globale positionering skridttællere generelt giver præcision på distance. Men ved hjælp af en GPS-skridttæller påvirkes negativt, hvis du er til fods blandt høje genstande, der kan blokere positioneringssystem.

Speed ​​afstandsmåler skridttællere er meget nøjagtige. Skiftende højde af terrænet, kan dog forstyrre nøjagtigheden.

Steder Brugt

Uanset om du er til fods eller jogging på en plan overflade eller gå op ad bakke kan påvirke din skridttæller nøjagtighed. Hvis du går op en udfordrende bakke eller en stenet overflade kan du tage mindre skridt. I nogle tilfælde de skridt kan være for lille til at registrere på skridttælleren.

Fitness niveauer

Ironisk nok, skridttællere er mere præcise, når de er slidt af mennesker, der er tynde. Dette skyldes, skridttællere generelt bæres hængende fra dit bælte. De har brug for til at hænge i en lige linje for at være nøjagtig. Mennesker, der er tungere vil være i stand til at holde skridttælleren fra vippe som kan påvirke nøjagtigheden. Ligeledes kan tungere folk gå langsommere med en kortere skridtlængde. Dette kan gøre det vanskeligt for skridttæller at registrere trin.

Forskere har fundet, at nøjagtigheden af ​​skridttællere varierer meget. Nogle typer er 97 procent korrekte. Imidlertid kan nogle typer være unøjagtige halvdelen af ​​tiden.

Generelt de billigste skridttællere er de mindst nøjagtige. De avancerede GPS skridttællere er ikke pengene værd, medmindre du bruger dem i et frit areal. Husk, at de kan blokeres af høje bygninger lige så meget som af træer. Dette kan gøre GPS type som upålidelig i et byområde som i landlige en.

For første gang købere enten spolen foråret type eller den piezoelektriske er mere holdbare og præcise og ikke koste for meget. Du bør være i stand til at købe en af ​​dem, for mindre end $ 20.