Er Skilsmisse Kits Gode muligheder?

Er Skilsmisse Kits Gode muligheder?
Få hjælp til skilsmisse formularer.

Skilsmisse kits er en billigere alternativ til slutter et ægteskab end begge parter ansætte en advokat til at repræsentere dem. Denne indstilling bør kun overvejes under visse omstændigheder, selv om.

Hvornår skal overveje Skilsmisse Kits

Du ønsker måske at overveje at bestille en skilsmisse kit fra en velrenommeret kilde under disse omstændigheder:

 • Du beder om en no-fejl skilsmisse
 • Du og din ægtefælle har været i stand til at blive enige om vilkårene for din skilsmisse, herunder deling af ægteskabelig ejendom, forældremyndighed og børnebidrag

Hvordan processen fungerer

Når du køber en af ​​skilsmisse kits til rådighed gennem en advokat, er du og din ægtefælle at indvilge i at indgive en fælles ansøgning om skilsmisse. Disse dokumenter viser, at du har afgjort de spørgsmål mellem dig og du beder Domstolen om at gennemgå og godkende af aftalen som anført. Dommeren er også ansvarlig for, at der er grund til skilsmisse. I tilfælde af en no-fejl skilsmisse, "uforenelige forskelle" er normalt anses for tilstrækkelig juridisk grundlag.

At give personlige oplysninger

Ligesom når du hyre en advokat til at repræsentere dig i en skilsmisse, vil du blive bedt om at give nogle personlige oplysninger, herunder:

 • Mands fulde navn og adresse
 • Wife fulde navn og adresse
 • Fødselsdato for begge parter
 • Amt, hvor skilsmisse papirer vil blive arkiveret
 • Dato og sted, hvor ægteskabet blev indgået

Bopælskrav

Alle stater har et residency krav, der skal opfyldes, før en skilsmisse kan gives. På et tidspunkt, bør du blive spurgt, hvor længe du og din ægtefælle har boet i den stat, hvor du ønsker at indgive skilsmisse. Så længe én person opfylder kravet bopæl, kan skilsmisse papirer arkiveres.

Ægtefællebidrag

Du kan have aftalt, at én person skal betale ægtefællebidrag (underholdsbidrag) til den anden. Størrelsen af ​​støtten, der vil gøre betalingerne, og når de skal begynde og ende skal fastsættes. Du vil også ønsker at overveje, om du ønsker at tilføje en bestemmelse om, at mængden af ​​ægtefællebidrag betales kan ændres af Domstolen, hvis omstændighederne ændrer sig.

Forældremyndighed og support

Spørgsmål omkring forældremyndighed og støtte skal også angive, hvis du vil bruge en skilsmisse kit. Du er nødt til at blive enige om:

 • Hvorvidt den ene forælder vil have primær forældremyndighed eller om forældremyndighed bliver delt
 • Hvor meget børnebidrag udbetales
 • Hvilken forælder vil betale for sygesikring for børn
 • Hvordan andre medicinske og dentale udgifter vil blive delt mellem forældrene

Opdeling af ægteskabelig ejendom og gæld

Liste over de ægteskabelige ejendom (aktiver, du har erhvervet efter ægteskabet), som hver person vil holde efter skilsmissen. En separat liste bør være mulighed for gæld akkumuleret i løbet af ægteskabet. Set ud hvilken person vil tage dem at gå forward.In tale om fast ejendom, der er blevet belånt, er du nødt til at beslutte, hvilken person vil holde ejendommen. Hvis begge folks navne er på realkreditlån, kan den person, der vil fortsætte med at bo i huset har brug for at refinansiere ejendommen, således at den anden ægtefælle ikke længere er noteret på lånet. (En særskilt dokument overføre den anden ikke-hjemmehørende ægtefælles interesse i fast ejendom kan være nødvendigt at være afsluttet.)

At vælge en service

Før du vælger en skilsmisse kit udbyder, tager sig tid til at finde ud af noget om udbyderen først. Hvis virksomheden eller virksomhed har en hjemmeside, det er en god kilde til information. Du bør være i stand til at finde ud af følgende:

 • Hvorvidt skilsmisse Sættet indeholder dokumenter til din tilstand
 • Hvem vil være at forberede dine dokumenter
 • Hvad du skal gøre for at indgive dokumenterne med Domstolens
 • Hvor meget den service vil koste

Overvej Komplikationer

Hvis du og din ægtefælle er i stand til at løse problemerne omkring din skilsmisse mindelighed, kan bestilling af en skilsmisse kit være det rigtige valg for dig. I mere komplicerede situationer, kan det være nødvendigt at hyre en advokat.