Er Raw Food forbedre den mentale sundhed?

Er Raw Food forbedre den mentale sundhed?


Hvad er rå fødevarer mental sundhed? Mange folk, der spiser rå og levende fødevarer mener, at denne diæt forbedrer deres mentale sundhed. Gennemsøge internettet, og du kan finde mange vidnesbyrd fra folk, der spiser en rå og levende fødevarer kost, der hævder, at de har smidt væk deres antidepressiva og angstdæmpende medicin. På bagsiden, kan du også finde en masse mennesker, der stoppede spise en rå fødevarer kost, fordi deres rå mad mental sundhed blev skrøbelig. Spise en rå fødevarer kost ganske vist medføre ændringer i mental sundhed. Afhængigt af hvordan man ser på det, kan disse være til det bedre - eller værre.

Rå og Living Foods Diet

En rå og levende fødevarer kost er en veganer eller plantebaseret kost, hvor få eller ingen fødevarer er kogt over 116-118 grader Fahrenheit. Nogle definerer rå fødevarer kost som kostvaner, der er 100% rå, mens andre giver mulighed for nogle kogte fødevarer. Alissa Cohen, Susan Schenk, Jeff Sekerak og de andre rå fødevarer kost interviewede eksperter mener i større eller mindre mængder af fleksibilitet i rå fødevarer kost mellem kogte og rå fødevarer.

Generelt kendetegnende for en rå fødevarer kost kan nævnes:

Er Raw Food forbedre den mentale sundhed?
Raw Foods

  • Spise 80% eller mere rå eller ubehandlede fødevarer
  • Forbrugende meste grøntsager, frugt, nødder og frø
  • Understreger økologiske produkter

Inden for grænserne af rå fødevarer kost eksperter, er der stor variation i, hvad hver enkelt mener at være den mest sund kost. For det meste dog rå fødevarer kost tilhængere er veganer, hvilket betyder at de spiser kød, mejeriprodukter eller æg. De fleste baserer deres kost på et bredt udvalg af rå frugt og grøntsager.

Rå fødevarer og sundhed

Mange skifte til en rå og levende fødevarer kost til at helbrede sundhedsproblemer. Der er masser af historier om rå fødevarer kost tilhængere, som blev hooked på rå fødevarer på grund af de sundhedsmæssige fordele. I hendes interview, for eksempel, Alissa Cohen nævner søger efter en løsning på hendes kroniske Candida (gær) infektioner og træthed og finde denne løsning i rå, levende fødevarer. Angela Stokes er en berømt rå fødevarer forfatter og coach, der mistede over 160 pounds på rå fødevarer kost. Listen bliver ved og ved af mennesker, der tror, ​​at friske, rå og levende fødevarer har hjulpet deres kroppe helbrede fra alvorlig sygdom.

Raw Food og mental sundhed

Hvis rå fødevarer kan helbrede Candida-infektioner, forbedre kronisk træthed, og hjælpe folk med at overvinde fedme, for blot at nævne nogle få forhold, mange håber, at rå fødevarer kan forbedre den mentale sundhed. Psykiske forbedringer kan forekomme med en levende kost, men der er nogle mentale sundhed eller psykologiske udfordringer for at spise rå fødevarer.

Forbedring mental sundhed

Den typiske Standard amerikansk (SAD) kost indeholder mange kemikalier, selv om FDA anser sikker, kan forårsage ændringer i hjernens kemi. MSG, for eksempel, er ofte bemærket at forårsage trang til mad og ændringer i hjernens kemi. . Russell Blaylock, MD, i sin bog excitotoxins: The Taste, der dræber, bemærker mange sådanne ændringer med forskellige fødevarer tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer og smagsstoffer han døber excitotoxins fordi de ophidse eller stimulere, neuroner i hjernen. Mens FDA anser disse tilsætningsstoffer sikkert til almindeligt forbrug, der langtidsvirkninger ikke kendt.

De, der henvender sig til rå fødevarer kost til at forbedre den mentale sundhed gøre det under den antagelse, at en dårlig kost bidrager til psykisk sygdom eller sundhed. Og mens det kan være rigtigt, behøver konventionelle læger og forskere ikke enig i, at rå fødevarer kan helbrede psykisk sygdom.

Aspekter af den rå kost, der kan forbedre den mentale sundhed er:

  • Bedre regulering og kontrol af blodsukkeret: fordi rå fødevarer fokuserer på hele vegetabilske fødevarer uden hvidt sukker, der er færre udsving i blodsukkeret. Nogle rå foodist mener, at dette er med til deres mentale sundhed ved at undgå de "highs« og »nedture« ofte er forbundet med at spise for meget sukker.
  • Undgå tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og kemikalier: rå fødevarer omfatter ikke er emballeret eller forarbejdet fødevarer med tilsætningsstoffer og kemikalier, så ved at spise rå, du undgå kemikalier, der potentielt kan udløse psykiske problemer.
  • Bedre ernæring: dem, der spiser rå fødevarer tendens til at være dybt bekymret med både ernæring og fødevarekvalitet. Det er antaget, men ikke altid rigtigt, at de har bedre spisevaner og dermed bedre ernæring end dem snacking på junkfood eller endog opbruge den typiske kost af kogte og forarbejdede fødevarer.

Raw Foods og mentale udfordringer

Et aspekt af den rå fødevarer kost, der er kun sjældent diskuteret, er, at det kan frembringe psykiske problemer, der er skjult i en persons daglige liv. Hvis en person er selvstændig medicinering med komfort fødevarer eller alkohol, for eksempel, kan han eller hun være bedøvende dyb følelsesmæssig smerte ved at spise chokolade eller is hele tiden, eller drikker for meget. På en rå fødevarer kost er ingen af ​​disse fødevarer, der forbruges, og så de mentale problemer kan dukke op. Dybe følelsesmæssige problemer, der "medicineret" af overspisning kan komme frem i lyset, fordi overspisning er stoppet. Folk kæmper med følelsesmæssige problemer og spise en rå fødevarer kost kan være nødvendigt at få rådgivning eller støtte, mens der beskæftiger sig med psykiske problemer. Nogle vælger at vende tilbage til kogte fødevarer, indtil de føler sig trygge beskæftiger sig med psykiske problemer. Mange mennesker, der relaterer historier om deres rejse ind i rå fødevarer deler at på et tidspunkt, de også kæmpet med psykiske problemer, der blev bragt frem i lyset, når de er renset deres kost. Det er som om ved at rydde op deres kost, blev de tvunget til at rydde op i deres mentale tilstand, også.

Går Raw

Hvis du lider af en alvorlig psykisk sygdom, aldrig stoppe med at tage din medicin, indtil du tale med din læge. Nogle lægemidler kan have alvorlige virkninger tilbagetrækning eller bivirkninger, hvis stoppet brat; du har brug for din læges vejledning til vænne dig ud af dem. For alle, der starter en rå fødevarer kost, der er mange ressourcer på nettet for at få dig i gang. Rå fødevarer trænere kan også hjælpe dig igennem aspekter af mentale udfordringer, der kan opstå, når går i gang med denne type kost.