Er Power 90 Arbejde

Er Power 90 Arbejde


Du har måske hørt om den Power 90 Boot Camp vægttab program for nylig, men gør Power 90 arbejde? Power 90 Boot Camp er en øvelse-baserede vægttab program. Den er designet af Tony Horton, der er en berømthed træner. Programmet hævder du vil miste op til 92 pounds af fedt og trimme op til 10 inches fra din talje på bare 90 dage.

Hvad Programmet består af

Power 90 Boot Camp-program er baseret på den daglige brug af seks motion videoer, som formodes at målrette forskellige områder af kroppen. Videoerne er angiveligt bruge "sektionsopdelte progression at få [dig] slank og tonet hurtigt."

Der er tre forskellige kategorier af videoer. Sculpting videoer er meningen at hjælpe tone, fast, forme og styrke hele din krop. De "sved cardio" videoer er konstrueret til hurtig fedt og kalorieindhold brænding. Ab Ripper videoer hævder at målrette din bughulen, hvilket resulterer i seks-pack abs.

Ud over de seks dvd'er, udgifterne til Programmet omfatter også en 90-dages kalender, online support via message boards og chatrum, et program guide, en fedtforbrænding udtrykkelig vægttab DVD, et målebånd, og to forskellige måltid planer .

Er Power 90 arbejde?

Ligesom mange høj intensitet arbejde ud programmer, kan Power 90 Boot Camp vægttab program arbejde for brugere, der holde sig til det.

Øger din fysiske aktivitet

De fleste amerikanere ikke får nok regelmæssig motion. Dette program tilbyder værktøjer til at hjælpe dig med at øge dit daglige fysiske aktivitetsniveau på din egen tidsplan, som kan være nyttige for mange mennesker, især forældre og travle professionelle.

Aktuelle fysisk aktivitet Anbefalinger

The American Heart Association, at regelmæssig aerob motion forbedrer din kondition og øger din evne til motion.

Edward R. Laskowski, MD, fra Mayo Clinic, hedder det, at de nuværende anbefalinger er for raske voksne til at stræbe efter mindst to timer og tredive minutters moderat fysisk aktivitet eller en time og femten minutters streng fysisk aktivitet om ugen. Ud over dette, er styrke øvelser anbefales mindst to gange om ugen.

Da mange af de videoer, der følger med Power 90 Boot Camp-program gennemsnit 30 minutter i længde, kan du helt sikkert mødes og endda overgå de minimumskrav regelmæssige motion anbefalinger. Dette kan bidrage til at forbedre din sundhed og hjælpe dig til at tabe sig. Men for at bevare dit vægttab, ville du nødt til at fortsætte dette eller et andet træningsprogram over 90 dage.

Sunde kostvaner skal medtages

Mens Power 90 Boot Camp øvelse program kan øge din fysiske aktivitet, er det ikke i tilstrækkelig grad behandler andre vigtige livsstil ændringer såsom sunde kostændringer. Regelmæssig motion er helt sikkert en vigtig medvirkende faktor i enhver vægttab planen. Brug sunde kostændringer Men der skal gennemføres for at maksimere enhver øvelse eller vægttab planen.

Power 90 Indstiller urealistiske mål

Så gør Power 90 arbejde? Det er rigtigt, regelmæssig brug af Power 90 uddannelse videoer kan hjælpe dig med at øge din motion niveauer, og tabe sig. Men påstanden om, at du kan miste op til 92 pounds og trim 10 inches fra din talje på bare 90 dage er urealistisk for de fleste mennesker. For langsigtet vægttab og sundhedsmæssige fordele, stræber efter at tabe mellem en og to pounds per uge, da dette er den anbefalede sikker interval for vægttab.

Generelt næsten et træningsprogram er en god idé. Men det er også vigtigt at huske at spise en varieret kost, og at drikke masser af vand. For optimal sundhed, anbefales du drikker mindst halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces vand hver dag. For eksempel, hvis du vejer 160 pounds, du skal drikke mindst 80 ounces vand om dagen.

En registreret diætist er en højt uddannet ernæring professionelle, der kan hjælpe dig med at designe en sund kosten planen at ledsage et træningsprogram. Den amerikanske Diætetiske Association holder en omfattende liste over registrerede Diætister i USA.