Er Polygami Ok?

Forskere har for nylig opdaget, at polygami er en del af vores menneskelige natur. På denne måde kan vi finde årsagerne til, at mange af os blive involveret i de såkaldte kærlighed trekanter. Sexologer forklare denne tendens ved at sige, at hver af os har tre centre kærlighed følelser. Hvert center har ansvaret for henholdsvis lidenskab, vedhæftet fil, og romantiske relationer. Derfor er dette grunden til, at en person kan have ikke blot én, men to eller endog tre genstande af kærlighed.

Er Polygami Ok?

Ovennævnte centre behøver ikke at blive udløst mod den samme person. For eksempel kan du nyde at have samtaler med en partner, men nyder sex med den anden. Hvad bringer os til denne "lust" er intet andet end alsidigheden i vores menneskelige natur.

Den nuværende fælles praksis trend ægteskab beviser dette. Denne tendens igen viser: mennesker er naturligt polygame - da den fælles tro siger, at relationer, som er forseglet ikke ved lov giver ekstra handlefrihed. Men for et stort antal mennesker, der lever sammen det betyder tjekker, om de vil være i stand til at leve sammen i mange år under samme tag, når de er gift.