Er nu et godt tidspunkt at gå på pension

Er nu et godt tidspunkt at gå på pension


Mange mennesker over 50 begynder at spørge sig selv, "Er nu et godt tidspunkt at gå på pension?" Der er mange faktorer, du gerne vil overveje, før de beslutter, om det er et godt tidspunkt at gå på pension eller ej, herunder finansiel og personlige.

Faktorer til at beslutte er nu et godt tidspunkt at gå på pension?

Du ønsker at tage et kig på en lang række elementer, søge professionel rådgivning og gøre nogle preplanning, når de beslutter, om nu er det tid at gå på pension eller ej. Der er mange muligheder for gratis pensionering planlægning rådgivning, herunder investeringsselskaber som Fidelity og organisationer som AARP.

Pensionering er ikke en beslutning, der skal gøres let, så tag dig god tid og sikre, at alt er i orden.

Finances

Sandsynligvis en af ​​de største faktorer, du ønsker at se på, er, om du er økonomisk klar til at gå på pension. Spørg dig selv følgende spørgsmål:

  • Er jeg berettiget til en pension eller social sikring?
  • Vil de penge være nok til at støtte mig komfortabelt eller vil jeg nødt til at søge et andet job, som måske ikke betale såvel som mit nuværende job?
  • Vil jeg få flere penge, hvis jeg arbejder bare et par år?

Ud over private finansielle rådgivere, kan du også finde nogle online regnemaskiner, der kan hjælpe dig med at beslutte, om du har nok at gå på pension. Her er et par:

  • CNN Money Calculator
  • Social Security efter fødselsår
  • Bloomberg Pensionering Lommeregner

Sundhed

Sundhed er en stor faktor i at beslutte, hvornår de skal på pension. Hvis du er i fremragende helbred, kan du stadig nyde at arbejde og endnu ikke føler sig klar til at gå på pension, selv om du er berettiget. På den anden side, hvis du har sundhedsspørgsmål, pension og mere tid til at slappe måske hjælpe dig med at genvinde vitalitet og sundhed.

Andre faktorer,

Der er mange andre faktorer, du ønsker at tage i betragtning, når der træffer beslutningen om, hvorvidt nu er et godt tidspunkt at gå på pension.

  • Familie: Måske du gerne vil have mere tid til at tilbringe sammen med din familie. Mange bedsteforældre vælger at tilbyde børnepasning for deres børnebørn. Dette kan tage væk stress af at bekymre sig om, hvorvidt et barn bliver sendt til en person, der kunne forsømme eller misbruge dem. Det kan også lette den økonomiske belastning for dine børn, fordi de ikke længere vil betale for dyre børnepasning.
  • Hobbyer og interesser: Hvis du har en passion, som træbearbejdning, kan du vælge at gå på pension tidligt og starte din egen virksomhed eller forfølge interessen yderligere. Det er vigtigt at se på, om du har hobbyer eller ønsker at forfølge noget af interesse, før han gik. Mange mennesker går på pension, og derefter finde de keder sig og ønsker at komme tilbage i arbejdsstyrken.
  • Rejser: Har du et ønske om at rejse? Det er vigtigt at gå på pension, mens du er ung nok til at rejse let og god fornøjelse. Der er også den ekstra fordel af at være i stand til at rejse til varmere klimaer i koldere måneder.
  • Job Stabilitet: Selvom det er afskyeligt, nogle virksomheder vælger at afskedige personer tæt på pensionsalderen i løbet af en hård økonomi. Der kan være noget til udtrykket "komme ud, mens få gode". Det er nok bedre at gå på pension og indsamle nogle pension end at holde ud og risikerer at miste dit job helt. Du kan måle dette baseret på, hvad virksomheden har gjort for at andre medarbejdere i din position.

Gå tidligt på pension og deltidsarbejde

En anden mulighed, hvis du er berettiget til at gå på pension, men endnu ikke er økonomisk klar er at gå på pension og indsamle pensionen, men at arbejde på deltid for at gøre op for mistede indtægter. Ved at opsøge et deltidsjob, kan du ofte finde noget meget mindre stressende. Ved at arbejde på deltid, kan du begynde at nyde nogle af de frynsegoder af pensionering og se, om fuldtids pensionering kan være rigtige for dig. At vide at du har denne mulighed kan hjælpe dig med at beslutte, om nu er et godt tidspunkt at gå på pension.