Er Modne Kvinder Iført Hofteholdere Anymore

Er Modne Kvinder Iført Hofteholdere Anymore


Er du spekulerer på, "Er modne kvinder iført hofteholdere længere?" Hvis ja, i høj grad afhænger svaret på kvinden.

Hofteholdere vs Modern Shapewear

Før slutningen af ​​1960'erne, stort set alle kvinder bar hofteholdere under deres tøj. Sammen med strømper og bh'er blev hofteholdere anses for nødvendigt for en kvinde at være ordentligt klædt. Gårsdagen hofteholdere bidraget til mug og forme kroppen til den ønskede timeglasform, men sammen med andre foundation beklædningsgenstande, var ofte ubehageligt. Denne ubehag stoppede ikke kvinder at bære dem, dog. De kan have set hofteholdere som et nødvendigt onde, men de blev anset en nødvendig del af en anstændig outfit.

Når minidress og miniskørtet ramte modescene, hofteholdere faldt ud af favor med unge kvinder. Det er også det tidspunkt, hvor strømpebukser blev populær, da de hofteholdere til at holde lår-høj strømper op kunne ikke skjules under sådanne korte hemlines. Den yngre sæt i løbet af denne æra undgået bæltet stramme konstriktion og foretrukne løsere, fritflydende stilarter.

I dag er hofteholdere kategoriseres ofte som "shapewear", og dette omfatter en lang række foundation beklædningsgenstande bestemt til at forme kroppen. Shapewear ikke kun løfter bustlines og mode bageste ender i mere velskabt silhuetter, det fortsætter også arbejdet i den oprindelige bælte. Moderne tekstiler og teknologier normalt gør dagens shapewear mere komfortabel end den traditionelle bælte, men for nogle kvinder, vil bæltet altid være en del af deres daglige slid.

Er Modne Kvinder Iført Hofteholdere Anymore

Hofteholdere stadig fremstilles og sælges, så nogen er at købe dem.

Selvom damemode ikke længere så stift defineret som det var før 1960'erne, mange kvinder som hvad shapewear gør for deres tal. Dette omfatter kvinder i alle størrelser og former. Når det kommer til kvinder i en vis alder, kan du finde dig selv spekulerer, "Er modne kvinder iført hofteholdere længere?" Svaret vil sandsynligvis have en masse at gøre med kvindens alder og hendes forhold til hendes lingeri.

Kvinder, der voksede op iført hofteholdere enten fortsat bære dem, selv med det væld af moderne valg, eller de kan vælge nyere produkter som Spanx. Hvis hun hadede iført hofteholdere som en ung kvinde, chancerne er en moden kvinde er mere end glad for at slippe af med sådanne snærende poster nu. Andre kvinder føler dog, at hvis retro lingeri arbejdede derefter, det er lige så god i dag. De kan fortsætte med at bære åbne hofteholdere, som ofte funktionen retstrik stropper til at holde strømper op, eller de måske foretrækker trusseindlæg-lignende hofteholdere, som kan bæres under kjoler eller bukser.

Selv hvis du er nysgerrig efter, hvad modne kvinder bære under deres tøj, det er ikke høfligt at spørge! Som med andre mode valg, iført hofteholdere er et individuelt anliggende. Ikke alene er nogle kvinder over en vis alder stadig iført hofteholdere, er nogle yngre kvinder følger trop. På grund af den popularitet af vintage slid, retro og retro-stil lingeri er picks toppen for en procentdel af kvinder og mænd. De unge kvinder omfavner hofteholdere i dag kan være morgendagens modne kvinde, der stadig elsker, hvad en hofteholder gør for hendes figur.

Individuelle valg

Kvinder i alle aldre og størrelser kan drage fordel af shapewear, især under clingy stoffer som strik trøje. Uanset om du vælger at bære et traditionelt bælte eller du foretrækker mere moderne styling i dit fundament klæder, så prøv at placere din komfort først. Selvom gårsdagens bælte ikke lægge meget vægt på en dame komfort, kan du stadig oprette en misundelsesværdig tal med nutidens struktur og teknologi. Men om ikke andet gør du føler dig sikker og velskabt som en hofteholder, er du velkommen til at bære det, uanset hvad din alder.