Er min hund stadig gravid

Er min hund stadig gravid

Hvordan kan du være sikker på din hunds graviditet forløber normalt?

Visitor: Er min hund stadig gravid?

Min hund er mellem 46 og 48 dage gravid. En ultralyd bekræftede hun havde fem hvalpe i livmoderen på dag 38-40.

Jeg har ikke været i stand til at føle hvalpene bevæge sig som af endnu. Jeg har også lagt mærke til, at huden på hendes mave synes at hænge, ​​hvor jeg troede, at det ikke hænge før. Jeg er ikke sikker på, om jeg er tager fejl, men hvad er chancen for hendes mave er faldende? Også, jeg stadig nødt til at bekymre sig om hende miste sine unger så sent i graviditeten?

~~ Dawn

Ekspert Svar

Hej Dawn,

Min fornemmelse er, at tingene er sandsynligvis fint. Sørg for, at tæve er at spise og drikke normalt, og tilbyde hende nogle velsmagende kylling, hvis hun ser ud til at spise mindre.

Det er ikke usædvanligt, at du ikke føler noget på dette tidspunkt i graviditeten. Du vil typisk ikke føle nogen bevægelse fra hvalpene, indtil tættere på leveringstid. Hvis din dyrlæge ikke finde nogen åbenlyse problemer med strøelse, så prøv at have tillid til hans / hendes resultater og sætte dit sind på lethed.

Mens der er en mulighed for, at hvalpe kan dø når som helst i livmoderen, under eller efter fødslen, din tæve hvalpe er sandsynligvis fint og roligt vokser væk. Medmindre din tæve begynder at køre en feber og / eller passere en fejl udledning, alt er sikkert godt.

Tak for dit spørgsmål, og de bedste ønsker for et sundt kuld!

~~ Kelly

.