Er min hund Har Hot Spots?

Er min hund Har Hot Spots?

"Kunne min hund har hot spots?" Vi hører, at spørgsmål en masse. Hot spots kan gøre hunde elendigt. Se, hvad den Hund Expert rådgiver.

Visitor: Kan min hund Har Hot Spots?

Min syv-årige Corgi synes at være at have en hudinfektion. Der er to pletter på ryggen; den ene er tør og crusted. Den anden er en større plaster med en grøn klæbrig udledning og huden ser rå.

Jeg er ikke sikker på, om hun er kløe. Jeg har ikke set hende flippe på ryggen eller gnider mod noget. Hvad er det? Er ths sukkerærter? Hendes ansigt og poter er fine og hun synes hendes sædvanlige legende selv.

Tak ~~ Vanessa

Ekspert Svar

Hej Vanessa,

Hvad du beskriver lyder ganske meget gerne hotspots. Hunde får dem til en række forskellige årsager, men dybest set noget irriterer huden nok til at få din hund til at tygge på det. Når huden er brudt, opportunistiske bakterier har en chance for at forårsage infektion.

Den scabbed hot spot er sandsynligvis forsøger at helbrede, men pus-fyldte stedet er afgjort smittet. Jeg vil ærligt anbefale at lade dyrlægen tage et kig på det, men du kan være i stand til at rense stedet selv med varmt sæbevand. Hvis du er i stand til at gøre dette, kan du følge op med et produkt kaldet Sulfadene, sælges på de fleste kæledyr forsynings butikker. Det bruges til at standse enhver kløe og hjælpe stedet helbrede. Jeg vil også anbefale at anvende nogle til den anden plet, der er scabbed forbi.

Dette bør hjælpe din hunds tilstand, men hvis tingene ikke ser bedre i et par dag, gå videre og gøre dyrlægen udnævnelsen.

Tak for dit spørgsmål ~~ Kelly

.