Er Low Fat Cake Sund?

Kage er en populær amerikansk dessert, og om du fejrer en ferie eller en fødselsdag, kage er normalt til stede og svært at undgå. Mens kagen er ikke typisk en del af enhver sund kost plan, der er måder at ændre en kage opskrift for at gøre det fedtfattig. Men spørgsmålet er stadig ... er fedtfattig kage sundt?

Low Fat Cake

Det korte svar er simpelthen ingen. Mens fedtfattig kage kan være bedre for dig end almindelig kage-og langt den bedste løsning, mens slankekure-fedtfattig kage ikke tilbyder dig næringsstoffer, der gavner dit helbred. Afhængigt af hvilken type af fedtfattig kage du nyde, kan det stadig være fyldt med kalorier og sukker. Fedtfattig betyder blot, at fedtindholdet er reduceret, men andre usunde elementer kunne forblive høj.

Sammenligning Kager

Mens kagen, uanset hvilken form, ikke skal ses som en sund mad, er der visse kager, der er bedre for din talje end andre. Hvis du ønsker at tabe sig, bør du vælge en kage, der er lettere og lavere i kalorier.

Lad os undersøge kalorieindholdet i forskellige kager. En generøs udsnit af almindelig kage indeholder omkring 340 kalorier og 130 kalorier fra fedt. Men et udsnit af lettere kage, såsom angelfood, indeholder kun 75 kalorier, med omkring 5 af dem er fra fedt. Et stykke frugtkage er omkring 140 kalorier og 35 kalorier fra fedt.

Så vidt kalorier gå, ville angelfood kage være den bedste løsning, hvis du er på en kost. For at tilføje næring til denne dessert, fyld blot kagen med jordbær og andre bær, du nyder. Denne måde, vil du være tilfredsstillende din søde tand og dit helbred.

Gør det bedre

Hvis du gerne vil lave en standard fødselsdagskage, der er måder at barbere kalorier og fedt fra kagen under fremstillingsprocessen. Du skal blot tage din yndlings kage mix, og tilsættes 3 æggehvider, 1/3 kop fedtfattig æblemos og 1 ¼ kop vand. Bland den op og bage det i henhold til instruktionerne. Ved at holde olie og æggeblommer ud af dejen, kan du spare dig selv omkring 50 kalorier en skive (mere afhængig af størrelsen af ​​den pågældende del).

Du kan endda mash en banan og føje den til dejen for at øge næringsindhold kagen er. Hvis du foretager et dobbelt lag kage, kan du snige nogle næringsstoffer i kagen ved at lave en frosting cool pisk og snittede jordbær til at forbinde lagene. Føj nogle bær til toppen af ​​kagen så godt, sammen med andre frugter, som du nyder. Frugt vil ikke kun se smuk på toppen af ​​din kage, vil det tilføje smag og sødme til det så godt.

Hvis du ikke nyde smagen af ​​fedtfattig kage, gå til regelmæssig kage for at sikre din trang er opfyldt. Men kun spise kage ved særlige lejligheder, og altid forbruge kage i moderate mængder.