Er konsummælk give vægtøgning?

Mælk er et dagligt syn i mange folks daglige kost. Uanset om du drikker et glas eller hælde noget over din korn, er mælk mest almindeligt forbruges med morgenmad og tilføjer nogle ernæring til din morgen måltid. Hvis du er bekymret for at få vægt ved regelmæssigt at drikke mælk, sige et par briller hver dag, skal du først nødt til at forstå, hvordan vægtøgning sker, og hvorfor overvåge din samlede kalorieindtag er vigtig for at opretholde eller tabe sig.

Kalorier i, kalorier Out

Mælk, som enhver anden mad, du spiser, indeholder kalorier. En 8 ounce glas sødmælk indeholder cirka 150 kalorier; 2% mælk indeholder omkring 140 kalorier; 1% indeholder omkring 100 kalorier; skummetmælk (fedtfri mælk) indeholder omkring 80 kalorier. Indtagelse af for mange kalorier er, hvad der får folk til at tage på i vægt. Det er virkelig ganske enkel: Spis mere, end du brænde ud, og du vil tage på i vægt. For at holde fra at få vægt, behøver du ikke at undgå visse fødevarer. Sandelig, du kunne spise to Big Macs hver dag og ikke få nogen vægt, hvis det var alt, hvad du forbruges i løbet af denne 24-timers periode. Konsummælk vil ikke få dig til at få nogen vægt, hvis det er en del af en sund afbalanceret kost inden for en rimelig kalorieindhold sortiment.

Gør dit Foods Count

Hvor mange kalorier du har brug for, afhænger af et par faktorer, herunder din alder, nuværende vægt, højde og aktivitetsniveau. Lad os sige, at du har brug for 1900 kalorier hver dag for at bevare din vægt. Konsummælk vil ikke give vægtøgning, så længe du opholder dig i, at 1900 kalorieindhold sortiment - også selvom det er sødmælk. Faktisk er det nok en fordel at være at drikke et glas eller to af mælk dagligt, fordi mælk er så nærende. Fyldt med vitaminer A og D, calcium og protein, konsummælk er en sund måde at tilfredsstille din sult. I enhver form for sund kost, bør du være på udkig for at forbruge fødevarer, der giver dig mere "bang for din sorteper", hvilket betyder fødevarer, der er fyldt med vitaminer, mineraler og næringsstoffer, din krop har brug for en moderat antal kalorier. Disse fødevarer vil holde holde dig fuld og alarm under din dag. Mælk betragtes som en af ​​disse fødevarer. Den indeholder ikke tomme kalorier.

Stadig bekymret? Sats på Low-Fat Versioner

Hvis du er kaloriekontrolleret eller vægt-samvittighedsfuld, vil du ønsker at vælge fedtfattig mælk i stedet for sødmælk eller 2%. Hvis du spiser tre kopper mælk dagligt, skift fra 2% mælk til skummetmælk vil spare dig omkring 180 kalorier hver dag. Der tilføjer op til 1260 kalorier om ugen - i næsten tre uger vil du miste et pund lige fra at skifte din mælk alene! Generelt er det bedre for voksne at forsøge at forbruge fødevarer, der er lavt fedtindhold, så hvis du er en fan af sødmælk eller 2%, skifte til 1% eller skummetmælk vil være til gavn for dit helbred.

Kort sagt, konsummælk ikke give vægtøgning, medmindre du overskrider dit daglige tildelte antal kalorier ved at drikke den.