Er Kombucha te God til børn

Er Kombucha te God til børn
Kombucha te er en spændende løgnehistorie.

Er Kombucha te godt for børn? Det synes at være spørgsmålet om mange forældre der spekulerer, om deres børn trygt kan forbruge denne gavnlige drik. Selv om de fleste te er helt fint for børn at drikke, den unikke formulering af Kombucha te giver anledning til betænkelighed.

Inde Kombucha te

Kendt som noget af et vidunder drink i nogle kredse, er det fermenterede Kombucha te bredt anerkendt for sine sunde egenskaber. Te er et ægteskab af fermenteret sort eller grøn te og sukker, indgået et samarbejde med Kombucha kultur, eller SCOBY (symbiotisk kultur af bakterier og gær). Kombucha te indeholder også gluconsyre eller alkohol og eddike. I modsætning til populær tro, Kombucha er faktisk ikke en svamp, men når bakteriekulturen og gærceller er blandet med den forberedte søde te, en membran der ligner en svamp i farve og form på overfladen.

Korrekt forberedelse af te er afgørende, da dette ellers kan forhindre den, der drikker fra gleaning alle dens sundhedsmæssige fordele. Kombucha er kendt for sin antifungale, antivirale og antibiotiske egenskaber, og er kendt for at nedsætte stressniveau, styrke leverfunktionen, øge energi og vende symptomerne på forskellige sygdomme, der spænder fra kræft til dermatitis.

Ting at overveje

Dykke dybere, mange enkeltpersoner begynder at sætte spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​Kombucha te. Det er trods alt en løgnehistorie hovedsageligt baseret på bakteriekulturer, og følsomme personer kan opleve ubehag efter indtagelse den. Det er heller ikke helt uhørt for den enkelte at opleve en allergisk reaktion over for enhver form for mad eller drikke, så der skal udvises forsigtighed, når de forsøger te for første gang. Selvom den gennemsnitlige voksne generelt kan nyde Kombucha te uden at bekymre dig, at børn normalt afskrækkes fra at drikke det. Dette er foreslået til en række årsager.

Kombucha er et probiotikum eller en sund bakterie. Probiotika er kendt for deres evne til at balancere intestinale organismer. Mens de præsenterer masser af sundhedsmæssige fordele, Ulempen er, at denne særlige probiotiske kan forårsage ubehag for børn (samt ældre og personer med svækket immunforsvar). De væsentligste bivirkninger er fordøjelsessystemet og kan omfatte oppustethed eller gas.

Selvfølgelig børn reagerer forskelligt på forskellige fødevarer og drikkevarer, så det er ikke givet, at de vil have et problem med probiotika i almindelighed. Stammen af probiotiske Dog kan gøre hele forskellen i verden - for eksempel kan et barn finde lindring af diarré med probiotiske brug, mens en anden kan faktisk opleve værre diarré ved indtagelse af probiotika.

Som nævnt Kombucha indeholder også en meget lille mængde alkohol, sædvanligvis i området fra 0,5 til 1 procent. Selvom dette beløb er ubetydeligt og ikke typisk anledning til bekymring, er det stadig klogt at udvise forsigtighed. Husk på, at i hjemmelavede Kombucha te, mængden af ​​indhold alkohol kan variere fordi gæringsprocessen kan være vanskeligt at kontrollere. Dette kan resultere i højere niveauer af alkohol, naturligvis udgør en potentiel fare for børn.

Uklarhed er en almindelig "bivirkning", som enkeltpersoner har når man drikker Kombucha te. Nogle har sammenlignede sensation til den lille buzz, der ledsager drikke et glas vin eller en øl. Andre har rapporteret svimmelhed og et fald i blodtrykket. I nogle tilfælde kan svimmelhed være noget mere end en forbigående sensation; i andre kan det berettige tage et par øjeblikke til at hvile og komme sig. Andre bivirkninger, herunder opkastning og kvalme, er også mulige.

Naturligvis alle disse er vedrørende spørgsmål, men de er især værd at overveje, når det bestemmes, om ikke at give Kombucha te til børn. Selvom Kombucha er populær på grund af sine mange sundhedsmæssige fordele, disse ydelser simpelthen ikke opvejer negativer, når det kommer til velfærd for børn.

Er Kombucha te God til børn

Er Kombucha te godt for børn? Du kan rådføre sig med en børnelæge og / eller herbalist at være helt sikker. Da de fleste af litteraturen om Kombucha er erfaringsbaseret og ikke baseret på videnskabelig forskning, beslutningen om at give Kombucha te til børn hviler solidt i hænderne på voksne. Selvom de ovennævnte punkter er værd at overveje, der er sikkert tegner af voksne, der er positive over at give Kombucha-te til børn og forherliger sine dyder. Det kan spille en vis rolle i valget, om de vil tillade børnene at prøve det.

Hvis du beslutter dig for at give Kombucha te til dit barn, overveje at bruge en store-købte udgave i stedet for en hjemme-brygget løgnehistorie. Start med en spiseskefuld dagligt og arbejde dig op, hvis ingen reaktion udvikler sig. En anden mulighed er at fortynde te lidt at mindske dens styrke. Babyer bør dog ikke forbruge Kombucha te af den simple grund, at deres fordøjelsessystem ikke er helt udviklet og kan ikke udstyret til at håndtere de potentielle virkninger.