Er Kale Popsicles Ny Juice Fad?

Uskyldige Ice Pops er den nyeste dille at nå markedet og har været et stort hit blandt forbrugerne. Startet af 26-årige Sophie Milrom er disse pops lavet med hele frugter og grøntsager og kan prale af ikke tilsat sukker, kunstige sødestoffer eller konserveringsmidler. Ideen blev født efter ser fryseren midtergangen og ikke se nogen sundere frosne-pop muligheder. Hun besluttede at prøve hendes hånd på at gøre sin egen eksperimentere med forskellige smag kombinationer og havde hendes venner vejer ind på de mest lækre hjemmelavede varianter.

Er Kale Popsicles Ny Juice Fad?

En ny Juice dille?

Mange af os kender til saft dille, der har fejet nationen i det forløbne år, men er disse grøntsager og frugt is popper et sundt alternativ til saftfremstilling? Kort sagt, er svaret ja. Som en diætist, vi understrege vigtigheden af ​​ikke at bruge saftfremstilling som et måltid udskiftning, men heller ikke Milrom. Vi ved, at presningen til lange perioder vil ofte udelade væsentlige vigtige næringsstoffer. Selv om en juice rense kan resultere i vægttab, afgivelse af pounds kommer fra den restriktive karakter og lavt indhold af bare drikke juice kalorieindhold. Drikke frisk juice i tillæg til en afbalanceret kost giver dig det bedste fra begge verdener.

Fra en diætist synspunkt, tror jeg Innocent Ice Pops ville være stor på farten for både voksne og børn og kan gøre at komme i dine daglige portioner frugt og grøntsager mere sjov. De er også praktisk for mange, der tørster noget sundt, men ikke har tid.

En lav-Cal Treat

POP vil ikke smide dine kalorier for dagen, da de kun spænder fra 45 til 80 kalorier hver, mindre end mange is springer i øjeblikket ud på markedet.

På dette tidspunkt, Innocent Ice Pops kommer i fire varianter, som omfatter alt fra gulerødder, grønkål og roer. For de mere erfarne saftpressere, der er en unik smag, der omfatter citron og cayennepeber. Milrom har dog smagsoplevelser med tilsat frugt at give pops nogle naturlige sødme. Den største fordel ved disse pops er den øgede fiberindhold siden Milrom har valgt at blande de hele frugter og ikke bare saft dem, når blande sine blandinger.

Lav din egen

Det største problem er den begrænsede adgang til disse entydigt aromatiseret pops. På dette tidspunkt, er uskyldige Ice Pops kun sælges i udvalgte butikker i New York og New Jersey. Hvis du ikke kan få dine hænder på Innocent Ice Pops og er i humør til en sundere frugt og grøntsager pop, kan du altid prøve din hånd på at gøre din egen. I en blender, kombinere frosne bær, banan og en håndfuld af dine foretrukne greens. Sørg for at blande godt. Tilføj juice blandingen i en pop forme, lad fryse og nyde. Du er velkommen til at eksperimentere med forskellige smag kombinationer til at komme med en favorit.

[Foto: Innocent Ice Pops]

Er Kale Popsicles Ny Juice Fad?

Er der nogen fordel til et modefænomen kost?