Er Jumping Jacks en effektiv øvelse teknik?

Sprællemænd er en øvelse til primært bruger til opvarmning, før et fitnesscenter aktivitet. De kan også være en effektiv måde at gøre nogle kredsløbstræning, hvis du udfører dem i mindst 15 minutter uden at stoppe. Sprællemænd er let at gøre, men det kræver en vis koordinering for at udføre dem korrekt.

Forberedelse

Hvis du vil bruge sprællemænd til kredsløbstræning, så sørg for, at du gør nogle strækninger, før du begynder din træning. Stræk dine arme, krop og ben i flere minutter, derefter forsigtigt ryste dine arme og ben for at afslutte løsne op. Sørg for, at din træning sko er bundet stramt, så du ikke behøver at holde op med at justere dem i midten af ​​din sprællemand træning.

Da sprællemænd er en øvelse, som du kan udføre derhjemme, for at hjælpe dig fordrive tiden under træningen kan du tænde for tv eller radio. Bær et ur til anden har dit træningspas. Du kan bare bruge en vægur, hvis du ikke ønsker at bære et ur.

Udførelse af en sprællemand

For at udføre en sprællemand, stå oprejst med fødderne skulder bredde fra hinanden og lad dine arme hænge ned af dine sider. Hop op lige ud af jorden og sprede dine ben, mens hurtigt hæve armene højt op over hovedet, indtil dine hænder næsten røre. Hold dine hænder åbne med håndfladerne vender væk fra dig i den første del af bevægelsen. Bring dine fødder tilbage til skulder bredde, mens hurtigt sænke armene ned til dine sider til at afslutte første sprællemand gentagelse. Fortsæt med at gentage øvelsen, så længe du ønsker at arbejde på din kondition. Hvis du begynder at opleve nogen smerter i skuldre, enten bremse tempoet i sprællemænd eller ikke hæve armene helt så høj.

Øge intensiteten

Der er flere måder, du kan øge intensiteten af ​​din sprællemand træning. Prøv iført håndled og ankel vægte, næste gang du træner. Tilføjelse disse vægte vil gøre det sværere at udføre sprællemænd med samme hastighed, så sørg for, at du stadig bruge den korrekte form.

Du kan også øge varigheden, at du udfører sprællemænd at tilføje flere vanskeligheder til din træning. For eksempel, hvis du normalt udfører sprællemænd i 15 minutter, kan du prøve at gøre dem i 20 minutter. Man kan også prøve at gøre sprællemænd i 10 minutter, hvile i to minutter, derefter gøre dem i yderligere 10 minutter.

En anden måde at tilføje intensitet til din sprællemand træning er ved at øge den hastighed, du udfører dem. Sørg for at fortsætte med at bruge den rette form, når du fremskynde tempoet i øvelsen. Når du er i stand til at udføre sprællemænd hurtigere for den samme mængde tid, som du normalt træner, enten bære nogle vægte eller tilføje flere minutter til din træning.