Er Hjemmeundervisning Effektiv?

Er Hjemmeundervisning Effektiv?


Er Hjemmeundervisning effektiv er et spørgsmål ofte spurgt af forældre, der er nysgerrig eller er interesseret i Hjemmeundervisning deres børn. Sandheden af ​​sagen er, at Hjemmeundervisning er så effektiv som læreren og de bruges til skole derhjemme materialer. Hjemmeundervisning kan være en god pasform i husholdninger, hvor læreren er begejstret undervisning og har tid til at tålmodigt forberede og undervise lektioner. For Hjemmeundervisning at være effektiv, skal den lære ikke komme på tværs som en frygtet opgave, som kun modstræbende afsluttet. Homeschool erfaringer bør også være godt planlagt og organiseret med udvidede undervisning og muligheder for socialisering.

Er Hjemmeundervisning Effektiv til College Forberedelse

Homeschool lektioner der bruger et kollegium forberedende pensum kan forberede eleverne til college. Lektionerne bør omfatte fire års engelsk med sammensætning og litteratur (amerikansk, britisk og World) fire års videnskab, kursusaktiviteter i biologi, kemi og fysik anbefales. Fire års matematik er også påkrævet. Math kursusaktiviteter bør omfatte algebra, geometri, trigonometri og Calculus. Fire års samfundsfag, historie og økonomi er også en del af kollegiet pensum. Ud over de faglige kurser, vil en effektiv homeschool uddannelse, der forbereder de studerende til kollegiet omfatter udvidelse kurser, der vil hjælpe den studerende til at fokusere på karriere interesser. Kurser i humaniora, vil kunst og musik hjælpe runde ud homeschoolers uddannelse. Homeschooled studerende skal også have mulighed for at deltage i idrætsorganisationer lokalsamfundet og samfundstjeneste grupper samt andre fritidsaktiviteter med studerende i samme aldersgruppe. Et godt afrundet uddannelse vil give et positivt svar på spørgsmålet er Hjemmeundervisning effektive?

Effektiv Hjemmeundervisning til voksenalderen

Kunsten er at skabe balance Hjemmeundervisning med socialisering, så eleverne lærer virkelige verden overlevelse færdigheder og mestringsstrategier. Eleverne skal lære at socialisere med andre, der er af forskellige etniske grupper har forskellige trossystemer, og værdier. De bliver nødt til at lære konflikthåndtering færdigheder og udvikle mestringsstrategier til at håndtere livets udfordringer. Hjemmeundervisning kan være mere effektiv end en traditionel offentlig eller privat skole uddannelse, fordi forældrene har mulighed for og tid til at indgyde deres værdier til deres eget barn. Forældre kan diskutere dag-til-dag udfordringer med deres børn og bruger virkelige eksempler som læringsmuligheder. De mere involverede forældre er i deres børns liv, jo mere effektiv Hjemmeundervisning være for deres børn.

Kritisk tænkning

Dyrke kritisk tænkning er et område, hvor mange offentlige skoler kommer til kort. Skoler kæmper for at lære eleverne problemløsning færdigheder og højere ordens færdigheder. Som homeschool lærer, forældre nødt til at indse, at de kan forberede eleverne til job og karriere, der endnu at blive opdaget. Derfor studerende skal kunne tilpasse deres viden til at passe nye situationer og tilegne sig ny viden til at udfylde hullerne. For at gøre dette, skal de vide, hvad de skal lære og hvordan man lærer. Det er afgørende, at de studerende er nysgerrige og lære forskning færdigheder, som vil hjælpe dem til at blive livslang lærende. En effektiv homeschool uddannelse vil forberede de studerende til at lære at lære og indse nødvendigheden af ​​livslang læring. Med andre ord skal en effektiv homeschool uddannelse forberede eleverne til at blive selvstændige tænkere med sunde ræsonnement.

Giv eleverne plads til vækst

Mens begejstring er gavnlig, kan overzealousness gøre mere skade end gavn. Ofte forældre har en vision for deres barn, og det er svært for barnet at leve op til disse forventninger. Overvej at have en afslappet homeschool. Fremme et barns naturlige lyst til at lære. Fremme. Skub ikke. Lad barnet vælge sin egen vej i livet, fordi barnet bliver nødt til at leve sit eget liv. Er Hjemmeundervisning effektiv? Ja. Hjemmeundervisning kan være en effektiv for at uddanne børn.