Er ferie uden en ægtefælle Sund?

Kate Gosselin nylig overgivet i en sol iblødsætning ferie i Bald Head Island, NC, uden sin mand Jon. Ifølge eksperter, sådanne ferier er til gavn for et forhold. Leslie Seppinni har en psykolog og familieterapeut erklærede, at en ferie uden en ægtefælle er en pæn måde at have noget tid fra hinanden.

Er ferie uden en ægtefælle Sund?

Dette er fremragende for par, der har en vis spænding, der strømmer gennem dem eller som har behov for en lille pause fra hinanden. Tilsyneladende disse ferier er nyttige til at få et objektivt perspektiv og få lidt tid til at genoverveje tingene.

Selvfølgelig betyder det ikke, at der bør være hyppige ferier uden ægtefællen, da dette kan føre til revner i et ægteskab. Lejlighedsvis ferier er nyttigt for udviklingen obligationer mellem par, som anført af Danine Manette, forfatter til "Ultimate Betrayal: Erkender, Afsløring og Håndtering Utroskab" (Square One Publishers).

Danine yderligere forklaret, at det punkt af disse ture bør være at opnå mental stabilitet og ikke blot en flugt fra ægtefællen. Hvis det er det sidstnævnte tilfælde, så problemerne skal sorteres ud derhjemme.

Seppinni har sagt, at mange andre har været forfølge sådanne ferier i lang tid. Paul og Joanne Woodward gik til ture alene. Ifølge Seppinni, tager tid alene er et positivt tegn, at ægtefællerne er at anerkende og ære hinandens karrierer og kan lide.

BJ Gallagher, en sociolog og forfatter til "Hvorfor skal jeg ikke gøre de ting, jeg kender, er godt for mig?« (Berkley), tilføjede også, at tage særskilte ferier giver en person til at forstå, at bruge for meget tid sammen kan skade nogen sammenhæng .

"Et par har brug for tid fra hinanden så meget som tid sammen."

Hun siger: "Hvad gør et forhold saftig og spændende er de forskellige perspektiver og erfaringer, vi bringer til det. Du har brug for adskilthed at værdsætte samvær. "

En lille ferie ville være tilstrækkeligt til tider. Den 31. maj, Katie Holmes gik til Grove i LA med sin lille barn Suri at tilbringe noget kvalitetstid sammen med sit barn. In Touch rapporterede, at Katie Holmes bundet i slik og shopping. En ven af ​​Katies sagde, at Holmes "kan lide at være sin egen person."

Er ferie uden en ægtefælle Sund?

På den anden side har Seppinni forklaret, at ikke alle ferier uden en ægtefælle er sunde. Hvis et forhold falder fra hinanden, så en ferie kan betyde, at en af ​​ægtefællerne kan ende møde en person, der virker som en bedre person til at tilbringe tid med. En sådan person kunne gøre en føler yngre, smukkere og mere sexet. Hvis dette er tilfældet, kan ægtefællen tager ferie falde i fælden med en affære, hvilket er et tegn på, at ægteskabet er i en katastrofal fase, og der bør tages alvorlig overvejelse. I sådanne tilfælde bør de spørgsmål sorteres ud og behandlet.

Single ferier bør ikke være et alternativ til ferier tilsammen.

Karen Sherman, forfatter til "Ægteskab Magic: Find det, holde det og gøre det sidste", har bemærket, at dagens stressede par ikke bruger nok tid sammen. Hun sagde også, at gå solo på ferie er okay i den forstand, at det gør en person savne hans eller hendes ægtefælle. Men et forhold skal også bygges på kvalitet tid med hinanden. Hvis et par ikke kan gøre dette, så deres forhold er i fare.