Er FDA-godkendt slankepiller Sund & Safe?

Når den amerikanske Federal Drug Administration siger en kost pille er FDA godkendt, ønsker vi at tro, det er en sikker vægttab mulighed. En nærmere undersøgelse af disse FDA godkendte slankepiller vil hjælpe dig med at forstå, hvor sikker FDA godkendt piller er.

Hvad betyder FDA godkendelse Mean?

For at opnå FDA-godkendelse, har medicin til at være "bevist sikker." Det gør de gennem omfattende kliniske forsøg. På det tidspunkt, et lægemiddel modtager FDA-godkendelse, er det blevet taget af tusindvis af mennesker over en periode på flere år. Alligevel kan denne godkendelse ikke være en fuldstændig garanti for sikkerhed. Selv FDA godkendte lægemidler kan bære skadelige, selv dødelige bivirkninger. Ofte disse bivirkninger tage år efter godkendelsen til at være knyttet til lægemidlet.

Fedt blokkere

De kost piller, der har mødt med FDA godkendelse kan inddeles i to kategorier. Den første er fedt blokkere. Fat blokerende kost piller virker ved at binde med fedt i den mad, du spiser, og forhindre det i at blive absorberet af kroppen. Fat blocker piller såsom Xenical, (sælges i håndkøb som Alli) haste op til 30% af fordøjeligt fedt ud af kroppen, før det kan blive en del af dig. Det har vist sig effektiv til vægttab. Dog kan det komme til en pris. Der er tegn på, at dette stof også holder kroppen i at optage vigtige fedtopløselige næringsstoffer og vitaminer. Bortset fra dette, forventede bivirkninger omfatter fedtet afføring, gas, hyppig afføring og anal inkontinens. Disse symptomer forværrer mere fedtholdige fødevarer, der forbruges.

Appetitnedsættende

Den anden kategori er appetitnedsættende midler. Appetitnedsættende slankepiller gøre deres arbejde mere i hjernen end kroppen. Normalt disse piller indeholder et stof kaldet phentermin, et lægemiddel, der udløser en kamp-eller-flugt reaktion i hjernen, der på skift signalerer et tab af appetit. Phentermin lægemidler indbefatter Adipex P, Diethylpropion og phendimetrazin. De anses for at være nogle af de sikreste vægttab produkter, har få side påvirker. Meridia er en anden populær FDA godkendt appetitnedsættende, der virker ved at interagere med hjernen kemikalier for at reducere appetitten. Der er imidlertid nu beviser, der forbinder Meridia dødsfald og bivirkninger. FDA har udstedt advarsler om at tage det.

Genindkaldt til dødbringende bivirkninger

Igen, er bare at vinde FDA godkendelse ikke garantere sikkerheden for et vægttab pille. Hydroxy-cut er et eksempel på en mindede lægemiddel, mødtes med FDA-godkendelse, indtil det for nylig blev forbundet med leverskade. Fatal komponenter af den lange erindres kost mix Fen-Phen var også FDA godkendt på én gang.

Det er altid klogt at tage nogen vægttab støtte med vejledning af en læge. Allerede eksisterende sunde problemer kunne udelukker dig fra sikkert at tage selv FDA godkendt vægttab piller.

Den sikreste og mest succesfulde måde at tabe stadig ordentlig kost og motion. Men, hvis du vil have lidt ekstra hjælp ved hjælp af en kost narkotika, skal du sørge for du konsultere en læge, før du vælger den pille, der er bedst for dig.