Er en Pilates Abs Workout Okay under graviditeten?

Når det kommer til motion programmer, er Pilates abs workout kendt for sin evne til at styrke og tone de centrale muskler i kroppen. Af denne grund, kan mange gravide kvinder ønsker at begynde eller fortsætte en Pilates program i hele deres graviditet. Bedre kropsholdning sammen med færre smerter er blot to fordele ved Pilates træning, at gravide kvinder sikkert har råd til at vinde. Mens nogle af de øvelser, der udføres i en Pilates klasse er sikre, mens gravid, vil mange af dem ikke. Det er vigtigt at forstå virkningerne af graviditeten på de abdominale muskler for sikkert at fortsætte.

Mavemuskler under graviditet

For varigheden af ​​din graviditet, er der et hormon kaldet relaxin, som vil blødgøre bindevæv og dermed bidrage muskler og led bliver mere afslappet, så kroppen kan rumme barnet, som han eller hun vokser. Dette gør det muligt mavemusklerne til at udvide til mere end 50 procent af deres naturlige længde under graviditeten.

For de fleste kvinder omkring midten af ​​det andet trimester, begynder de rectus abdominis muskler til at adskille på midten af ​​kroppen. Denne adskillelse er kendt som diastasis. Mens dette er en naturlig forekomst, det forårsager et fald i lændestøtte, og ofte en stigning i lændesmerter og ubehag. Mange abdominal øvelser kan øge diastasis ved at forårsage rectus abdominis til kontrakt for stærkt. Muscle integritet kan derefter tabt, som vil udløse de to halvdele af musklen til at optage individuelt, hvilket resulterer i en udvidelse af området mellem rectus halvdele. Med dette i tankerne, er de fleste af de Pilates maveøvelser anset for uhensigtsmæssig.

Sikre Abdominal øvelser

Et bedre valg, når du laver en Pilates abs træning er træning de interne obliques og tværgående abdominis. Dette vil være mere effektiv og meget sikrere end at arbejde rectus abdominis. Holde den tværgående abdominis, eller TVA i form vil ikke blot give bedre støtte til livmoderen, men det vil også medvirke til at reducere separation af rectus og forhindre overdreven diastasis. Ved hjælp af en Pilates fitness bold vil bidrage til at tone TVA, forbedre din balance og kan øge overkroppen styrke i almindelighed. Stærke mavemuskler kan bidrage til at støtte livmoderen og lindre rygsmerter og bækken pres. Levering er lettere og din krop vil komme sig meget hurtigere, hvis abs er i god form på tidspunktet for fødslen. Du skal dog være sikker på,, at ethvert skridt til at styrke disse muskler er færdig sikkert.

Vælge klogt

Det vigtigste skridt du kan tage i at sikre, at du ikke vil skade din krop under abdominal træning er at udnytte instruktion af en certificeret og uddannet lærer, der har uddannet sig om den gravide kvindes krop. Instruktøren skal forstå bevægeapparatet og hvordan det påvirkes under graviditet. En Pilates instruktør, der arbejder med gravide kvinder skal have kendskab til ændringen af ​​hver øvelse, og ved, hvilke øvelser skal undgås helt. Sørg for at få den i orden fra OB-GYN, før du begynder et træningsprogram under graviditeten.