Er eje Rental Property hjælpe dig på din skat?

Er eje Rental Property hjælpe dig på din skat?

Er eje udlejningsejendom hjælpe dig på din skat? Svaret afhænger af flere faktorer, herunder om du har pant i udlejningsejendomme, eller hvis du ejer dem blankt.

Hvad IRS Says

Du bliver nødt til at specificere din skat for at have fordel af at eje et hjem, uanset om du lejer huset ud til lejere eller leve i det selv. Den bedste kilde til oplysninger om specificerede selvangivelser og andre skattemæssige spørgsmål er specifikke for din individuelle situation skal rettes til en kompetent skat professionel.

Den Internal Revenue Service forklarer, hvordan lejeindtægter skal rapporteres med hensyn til din skat på sit informativ hjemmeside. Vigtige ting at tage i betragtning med hensyn til lejeindtægter og afgifter omfatter:

  • Lejen du modtager fra lejere anses indkomst.
  • Hvis en lejer gør forbedringer på ejendommen, og ikke debitere dig for disse forbedringer, er værdien af disse forbedringer betragtes indkomst.
  • Sikkerhed indskud, der ikke vil i sidste ende blive returneret til lejerne anses indkomst.

Udlejere skal naturligvis sørge for at føre nøjagtige optegnelser over alle transaktioner i forbindelse med leje betalinger og andre transaktioner. Uanset hvis indkomsten hjælper eller gør ondt din skat, IRS kræver præcision i indberetning af enhver lejeindtægter fra ejendommen.

Fradrag

Den positive side af alt dette er, at udlejningsejendomme anses erhvervsprojekter, og derfor nogen penge, du betaler for at køre din leje forretning er potentielt fradragsberettigede. Med andre ord, kan udgifter i forbindelse med at holde dine udlejningsejendomme egnet til lejere trækkes fra din skat, så længe du har dokumentation til at understøtte dine udgiftsbilag. Du kan ikke bare rapportere til skattemyndighederne, at du har brugt en vis mængde penge til at holde op din leje egenskaber, men ikke din påstand med beviser. Det er ikke sådan, skattefradrag virker.

Er eje udlejningsejendom hjælpe dig på din skat? Udgifterne i forbindelse med at eje udlejningsejendomme er nødvendige udgifter, der kan give dig potentielle skattefradrag, så længe du itemize din skat. Hvilke typer udgifter medregnes ved fradrag på din skat? Så længe udgift er relateret til vedligeholdelse af din lejebolig eller de administrative opgaver, der er forbundet med at være en udlejer, kan du sende dem med dine årlige indkomstskatter og hævder dem som fradrag. Som eksempler kan nævnes:

  • Udgifterne til reparationer i hjemmet
  • Mængden af ​​interesse, du betaler for realkreditlån og egenkapital lån rentebetalinger
  • Udgifter til annoncering for nye lejere og andre administrative opgaver

Fradrag Undtagelse

Bare fordi udgifter til leje af ejendom er potentielt fradragsberettigede det betyder ikke automatisk, at hver eneste udgift vil blive fratrukket din skat. For eksempel, hvis det beløb, du bruger på at opretholde hjemmet overstiger beløbet for den indkomst, du modtager fra husleje, så du kan opleve, at alle dine udgifter kan ikke trækkes fra.

Spørgsmål vedrørende status for lejeindtægter som den vedrører skattefradrag skal rettes til en skat professionel eller til skattemyndighederne. Da hver udlejer har forskellige situationer med hensyn til lejere og udgifter, er der ikke en eneste regel, der regulerer alle udlejningsejendomme i ét slag.

Er eje Rental Property hjælpe dig på din skat på andre måder

Beyond standard indkomst fradrag, nogle finansielle eksperter foreslå andre måder, der ejer udlejningsejendomme kan hjælpe med afgifter. Nogle af de metoder, disse eksperter bruger kan betragtes lidt tricky eller måske endda skrupelløse af nogle, men hvis transaktioner er lovlige IRS vil ikke straffe transaktionerne.

For eksempel har nogle udlejere få hjem lånekapital på deres udlejningsejendomme for maksimumsbeløbet og derefter bruge provenuet fra lånene for at investere i forsikringsprodukter, som ikke beskattes. Investorer skal altid huske på, dog, at enhver tid egenkapital anvendes som sikkerhed for finansiering, der er potentiale for at miste hjemmet, hvis betalingerne ikke er opfyldt.