Er du risiko for at få diabetes

Det er utroligt, men i dag er der mindst 20 millioner mennesker, der lever med diabetes i Amerika. Den triste del er, at det var muligt at forebygge og helbrede præ-diabetes og type 2-diabetes naturligt med en afbalanceret ernæring og grundlæggende træning.

Mennesker med risiko for at få sygdommen dråbe for et svimlende 60 procent, hvis de formår at tabe kun 10 pounds ved at følge en sund kost og engagere sig i regelmæssig motion, ifølge en rapport offentliggjort i New England Journal of Medicine. (3 maj 2001).

Pre-diabetes

Dette udtryk betyder, at du er i risiko for at få type 2-diabetes og også hjertesygdomme.

Den gode nyhed er, hvis du har præ-diabetes kan du reducere risikoen for at få diabetes type 2 og endda vende tilbage til normale blodsukkerniveauer, hvis du følger retningslinjerne i denne artikel.

Type 2-diabetes

Tidligere kaldet voksen-debut diabetes, er dette den mest almindelige form for diabetes. Denne form for diabetes normalt begynder med insulinresistens, en tilstand, hvor kroppen ikke kan bruge insulin korrekt.

Folk kan udvikle denne type af diabetes i alle aldre, og er normalt forbundet med nutidens moderne livsstil i fastfood, stress og ingen motion.

At være overvægtige og inaktive øger chancerne for at udvikle type 2-diabetes dramatisk. Traditionel behandling omfatter at tage diabetesmedicin, aspirin dagligt, og regulering af blodtrykket og kolesterol med receptpligtig medicin.

Men med beskedne vægttab og moderat daglig fysisk aktivitet, kan du forsinke eller endog forhindre type 2-diabetes og leve et normalt liv. Lad os se på et par trin, du kan bruge med det samme i dit daglige liv, som vil gøre en stor forskel for din tilstand.

Styrketræning - Forskere har rapporteret en stigning på 23% i glukoseoptagelse efter fire måneders styrketræning. Fordi dårlig glukose metabolisme er forbundet med voksne debut diabetes, forbedret glukose stofskifte er en vigtig fordel ved regelmæssig styrke motion.

I dag behøver du ikke at leve i et motionscenter at sætte på funktionel muskel. Korte højintensive sessioner udføres en gang om ugen er alt, hvad der kræves for at forbedre glukose metabolisme og tabe sig.

Styrken uddannelse teknik jeg bruger kræver blot tyve til tredive minutter om ugen.

En kort intens styrke-træning træning om ugen vil ophøje dit stofskifte mere, end du nogensinde troede muligt.

De to vigtigste elementer i denne teknik er intensiteten af ​​den motion og inddrivelse efter øvelsen.

Sjældne, korte, høj intensitet vægt træningssessioner, efterfulgt af den nødvendige mængde af tid til at komme sig og blive stærkere er det, der er nødvendigt for at øge funktionelle lean muskel og forbedre glukosemetabolismen.

Nutrition - Den måde at tabe kropsfedt og vedligeholde muskler er at have en fødevare program for livet. Kvalitet mad og mere energi output er det grundlæggende, du skal gå efter. Bulk fødevarer, der fylder dig op og ikke fylde dig ud, fødevarer, der er lavt indhold af fedt og sukker, som ikke er raffineret, bør være det ideelle.

Små hyppige måltider bør indtages i løbet af dagen hver indeholder lidt protein til at opretholde muskel og energi niveauer. Fødevarer med vitale vitamin- og mineraltilskud bør også tages på daglig basis.

En høj kvalitet bredspektret vitamin og mineraltilskud bør også tages på daglig basis.

Som før få kalorier fra fødevarer af høj kvalitet, men hvis du ikke kan, bruge en blender til at gøre concoctions fra skummetmælk med uanset tilsætningsstoffer, du vil bruge, lige så længe du holder optælling af kalorier til dit daglige total.

Nu bruger disse blender blandinger og solid mad til dit daglige fodringer. Spred det ud over mange små måltider om dagen i stedet for de traditionelle tre måltider om dagen. Den måde at holde styr på vægttab er at købe en kalorietæller og optage din daglige kalorieindtag for en uge.

Øvelse - fedt er brændt fra kroppen, når celler oxiderer at frigive energi i form af motion. Når øvelsen er færdig langsomt til moderat da størstedelen af ​​energien er taget fra fedtdepoter.

Nøglen til en effektiv aerob træning, der brænder off maksimal fedt er langsigtet konsekvens ikke intensitet. Det er ligegyldigt, hvis du kører en mile, jogge en mile eller gå en mile, du vil brænde præcis den samme mængde kalorier.

Den bedste øvelse langt med henblik på fedt-tab er hurtig gang enten indendørs på løbebånd eller udendørs. Andre aerobe aktiviteter er løbebåndet, cykel, klatrer eller anden uddannelse gear findes i eller ud af Gym.

Tag ikke fejl af det, du kan gøre meget for at sænke dine chancer for at få diabetes. Ved at udøve regelmæssigt, reducere fedt fra din kost og tabe sig, kan du reducere risikoen for at udvikle type 2-diabetes.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum