Er du frekventere Gym for meget?

Mange studier ved universiteter, der gennemføres i hele verden har vist tydeligt, at rekreation fra styrketræning kræver langt mere hviletid end hidtil antaget.

De seneste undersøgelser har vist, at høj intensitet styrke trænet musklerne brug for mere tid end hidtil antaget at komme sig og blive stærkere nogle undersøgelser viser, at musklerne stadig overkompensation og bliver stærkere i op til 21 dage efter den foregående træning.

Forskere har fundet, at fitness-entusiaster kan reducere den tid, de bruger på at arbejde ud med to tredjedele og stadig opnå de samme resultater. En undersøgelse med mandlige vægtløftere har foreslået det er kontraproduktivt at bruge timer motion.

De, der udøves mindre oplevede signifikante fald i kropsfedt. Undersøgelsen fokuserede på 16 elever i alderen 19 til 23, der allerede arbejdede regelmæssigt. De blev opdelt i to grupper. Begge udført øverste organ træning tre gange om ugen i otte uger. En gruppe gjorde et sæt af otte gentagelser: den anden gjorde tre sæt af den samme øvelse.

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen begge grupper havde forbedret "betydeligt" i form af muskelstyrke, siger forskere fra sundhed og motion videnskab enhed på University of Glamorgan i Pontypridd, Wales. Rapport forfatter Dr. Julien Baker sagde, "denne undersøgelse viser, at det er kontraproduktivt at bruge timer på gym, og at en kortere træne kan opnå præcis de samme resultater."

Muskler tage mellem 4-7 dage at komme sig helt fra en træning og yderligere 2-3 dage for overkompensation kan finde sted. Det kan også tage op til 7-14 dage for neuro - muskulære system at komme sig helt fra en høj intensitet styrketræning session.

IÂ've observeret i 20 år arbejdet i fitnesscentre, de samme mennesker fortsat at træne uge efter uge, 3-4 og endnu mere gange om ugen, selv om de havenÂ't gjort fremskridt i måneder eller endda år af uddannelsen.

Jeg har fundet gennem erfaring, at enhver styrketræning program, der har dig i gymnastiksalen tre eller flere gange om ugen vil få dig plateau inden for fire til fem uger og intet, du vil flytte dig fra denne plateau kort af at skære ned på uddannelse, der vil re -START den modtagende processer igen.

Den eneste undtagelse fra denne regel er nybegynder hvis styrke vil stige gennem neurologiske tilpasninger i op til tre måneder efter start styrketræning.

Også perfekt teknik skal vedligeholdes og følges for at maksimere træning stimulus på musklen og for at minimere risikoen for skader i denne periode. Undersøgelser har også konkluderet, at split styrke uddannelsesprogrammer har vist sig at være mere fordelagtig end hele kroppen træningsprogrammer.

Uddannelsen frekvens, som du, og alle andre, skal bruge er variabel, ikke fast. Jeg gentager ikke fast. Når du styrketræner som en måde at udvikle flere muskler, intensiteten af ​​din træning har til fremskridt opad.

Hvis de forbliver på samme intensitet er der ingen grund til nye muskler til at vokse. Hvis du ønsker at træne effektivt du nødt til at forstå forholdet mellem den stigende intensitet af din træning og faldende hyppighed af disse øvelser.

De to vigtigste elementer i styrketræning er intensiteten af ​​den motion og inddrivelse efter øvelsen. Sjældne, korte, høj intensitet vægt træningssessioner, efterfulgt af den nødvendige mængde af tid til at komme sig og blive stærkere er det, der er nødvendigt for at øge funktionelle muskel størrelse.

Dine hviledage er lige så vigtige som dine træningsdage. Ved at give dine muskler mere tid til at komme sig mellem styrke træningssessioner vil du være på vej til de store gevinster i styrke, muskel størrelse og fedttab.

Så der har du det. Det er ikke træningsmængden men intensiteten og rekreation, der er vigtigt, når det kommer til gevinster i styrke og muskel.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum