Er dit job at få dig til Gain Vægt?

Er dit job synderen i din vægtøgning? Arbejdssituationer kan føre til vægtforøgelse i en række forskellige måder. Sidder i timevis ad gangen, firmafester fyldt med højt kalorieindhold fødevarer, stressende arbejdssituationer og lange arbejdstider er blot nogle af de faktorer, der kan forårsage dig til at tage på i vægt.

Sidder for længe

Når du arbejder på et kontor, er det almindeligt at ankomme på arbejde tidligt om morgenen og sidde ved dit skrivebord hele dagen lang. Hvis du er optaget, måske du endda spise frokost på dit skrivebord. Den konstante møde og inaktivitet sinker dit stofskifte. Sidder hele dagen fører til vægtøgning, fordi du simpelthen ikke afbrænding nogen kalorier.

Hvis dette er din situation på arbejdet, så prøv at gøre nogle ting anderledes. Øvelse før de går på arbejde. Tag en pause hver par timer. Har strækninger, hvis du har et privat kontor. Hvis du arbejder i en bygning med en elevator, tage trappen i stedet. Gør det til et punkt til at forlade til frokost. Bare gå til parkeringspladsen og tilbage eller gå ned ad gaden til Grib nogle frokost med til at øge dit aktivitetsniveau.

Mad valg på arbejdspladsen

Arbejdspladser kan udsætte dig for alle sorter af fødevarer, som du normalt ikke ville holde i dit eget hjem. Office automater ofte fyldt med snacks, der er højt usunde fedtstoffer, sukker og salt. Office køkkener indeholder undertiden donuts, kager og andre snacks, som du hellere vil undgå. Office partier og daglige Madpakker med dine kolleger kan betyde, at du kommer sammen med andre i deres fødevarevalg og restaurant picks.

Gøre sunde fødevarer valg på arbejdspladsen kan være en vanskelig opgave, men det kan gøres. Du ønsker ikke at være den eneste person, der ikke spise på en firmafest eller en frokost udflugt med kolleger. Hvis det er muligt, komme med forslag til firma frokost arrangørerne om sundere mad muligheder. Når det besluttes, hvor at gå til frokost med dine kolleger, foreslå steder, der bærer salater, sandwich, supper og juice.

Stress på arbejdspladsen

Nogle job er meget stressende. Du vil måske være i stand til at håndtere kundeklager på regelmæssig basis, eller du kan være omgivet af utilfredse medarbejdere. I andre tilfælde kan kravene i dit job bare være for meget, at du skal arbejde for mange timer, at få dig til at føle sig ulykkelig og træt og forlader ikke tid til motion eller tage sig af dig selv. Det er ikke ualmindeligt for folk at spise for meget i situationer som disse. Nå for chokolade eller en pose chips er let at gøre, når du føler dig ned og umotiveret. Disse fødevarer gør du føler dig bedre midlertidigt.

Hvis du opdager, at det er dit job, der er årsag dig til at tage på i vægt, så prøv at finde måder at reducere din stress. Meditation, motion, lytte til musik og tale med støttende mennesker er gode måder at lette frustration. Vær sikker på at inkludere motion så meget som muligt. Gøre sunde fødevarer valg og oprettelse af en fitness rutine vil afhjælpe nogle af vægten udfordringer anlagt den af ​​vanskelige arbejdssituationer.