Er din buksetrold Learning dårlig opførsel fra Television?

Er din buksetrold Learning dårlig opførsel fra Television?
Del III: den adfærd, som aldrig bør I Toddler Television Programming

Velkommen til del III i denne serie af blogindlæg på børns følelsesmæssige udvikling og toddler tv-programmer. I del I, jeg revideret hvorfor opmærksom på dine børns tv shows, især på det lille barn alder, er det vigtigt nu mere end nogensinde. I del II, forklarede jeg, hvorfor de forkerte budskaber kunne sendes til dit barn, fordi mange tv-shows rettet mod småbørn ikke passer inden for rammerne af den måde dit barn lærer.

Hvis et tv-program ikke virker inden for den måde dit barn lærer, at programmet er mindst ineffektiv i at hjælpe dit barn lære. I værste fald, hvis showet indeholder uproduktive adfærd, kunne småbørn afvikle kopiere adfærd, ikke indser, at deres nye adfærd er ikke socialt konstruktive, som senere vil kunne resultere i usunde følelser som selvmedlidenhed og fortvivlelse. Dette kan ske, selv om det var forfatternes hensigt at lære småbørn at børn ikke bør handle eller føler, at vejen, fordi budskabet vil blive savnet.

Hvorfor Karakter Behaviors bør overvåges nøje i Toddler Shows

Nogensinde hørt om at sige, "Handling siger mere end ord"? Dette gælder især i et lille barn verden.

Husk i del II, småbørn, mens læring på lysets hastighed, lærer i korte segmenter. Småbørn efterligne og kopiere for at lære. Nogle gange kan de kopiere rigtig gode adfærd, såsom rengøring, når de ser du rent, eller optælling. Nogle gange, de kopierer adfærd, der ikke er så godt, som når man stub din tå og det ord, du bør aldrig sige foran en tre år gamle glider ud.

Småbørn ved endnu ikke, om en adfærd er god eller dårlig. Denne færdighed, at skelne mellem de gode og de dårlige, den konstruktive og ikke-konstruktive, er endnu ikke fuldt udviklet, så dit barn bare kan kopiere noget, han eller hun ser på tv.

Hvad Tumling Shows bør indeholde

Dette er grunden til, at lille barn viser behov for særlig betragtning, når forfatterne udvikle historie linjer. Forfattere og udviklere af disse shows har brug for at huske på, at viser for småbørn skal indeholde de bedste adfærd. Tegn skal altid handle ideelt. De bør lytte godt, være tilgivende, generøs, venlig, rationel, empatisk, samarbejdsvillig og etisk. På denne måde vil småbørn altid være forsynet med de bedste og mest ideelle adfærd til at kopiere og lære.

Den adfærd Tumling Shows bør aldrig indeholde

For et lille barn, afspejling af den virkelige verden, især når det kommer til menneskelig adfærd, er ikke noget, der bør gribes an på dette letpåvirkelig, ung alder. Hvorfor introducere dit barn til alles andens dårlige adfærd, især når du er travlt med at lære dine børn, hvad der er den rigtige måde at opføre sig?

Sikker på, vil de støder vanskelige mennesker fra tid til anden. Ja, det er helt rigtigt, at der er børn, der automatisk tænker negative udsagn om sig selv hele tiden. Brug for disse adfærdsmønstre skal dog holdes på et minimum i toddler programmering.

Nogle vil måske hævde, at der skal være nogle dårlige opførsel i børneprogrammer at lære børn, at disse adfærdsmønstre er dårlige. Jeg er enig i, at dårlig opførsel bør gribes an, men dette materiale er mere passende for børn, der er ældre. De er begyndt at få den tanke, at der er en ret og en forkert, er mere bevidste om deres egne følelser, og er begyndt at forstå begrebet empati.

Min mand og jeg har nogle store irritations-momenter om dårlig opførsel i børneprogrammer. Her er nogle eksempler på adfærd toddler programmering bør aldrig indeholde:

Fornærmelse s og sætte Downs

Dette omfatter tegn behandler andre tegn på en ubehagelig måde. Vær opmærksom på tonen tegnene fat hinanden. Er det varm, venlig, og forståelse, eller er det konfronterende og uvenlige?

Mukker

Jeg har en personlig eksempel for at illustrere min pointe på denne ene. Min datter tog en smag til en nyere show på en af ​​børnenes kanaler. Denne karakter ofte sad, krydsede armene, og surmulede, da han ikke var glad. Det var ikke længe, ​​før vores lille pige gjorde det samme. Når vi slået dette show fra hendes billedoplevelser, denne adfærd stoppet.

Ikke alle børn sidde og surmule, når tingene ikke går deres vej! Men hvis de ser shows hvor hovedpersonen gør dette mindst en gang en episode, chancerne er de helt sikkert vil begynde.

Negative Self-sætninger

Ikke alle børn har negative udsagn at sige om sig selv hele tiden. Da negative tanker er stærkt forbundet med klinisk depression, hvorfor fremme denne type adfærd?

Min mand og jeg tillader ikke vores børn til at se programmer, hvor negative selv-udsagn er en fælles begivenhed. Som psykiske udøvere, vi er særligt opmærksomme på, at dette problem kan forårsage langsigtede spørgsmål hos børn. Negative indre monologer er et af de spørgsmål, vi hjælper kunder med depression og angst kamp. Hvis denne adfærd snigende gør sin vej ind i øret på dit barn, kan det skabe problemer, at han eller hun måtte have til at bekæmpe en lang tid fremover.

Hvad Forældre kan gøre

I mit næste indlæg, jeg gør nogle forslag til forældre om valg følelsesmæssigt sunde tv-shows for småbørn. Skal negative adfærd medtages på alle? Hvis ja, hvordan skal de medtages for at beskytte og forbedre dine børns følelsesmæssige sundhed?

Du er velkommen til at kommentere disse artikler eller stille spørgsmål. Jeg vil reagere. Tak for læsning.