Er det sikkert at bruge kreditkort til at shoppe online?

Er det sikkert at bruge kreditkort til at shoppe online?

Købe noget online betyder generelt du skal bruge et kreditkort, som kan gøre mange mennesker på vagt. Selv om der har været en masse fremskridt i online kreditkort sikkerhed, betyder det ikke, du skal ikke være forsigtig.

Risici ved brug af kreditkort online

De fleste frygt folk har om at bruge kreditkort online er noget berettiget. Mulige farer omfatter:

  • Identity Theft - Dette sker, når en person er i stand til at få dine personlige oplysninger og derefter opretter nye konti i dit navn.
  • Svindel med kreditkort - Svarende til identitetstyveri, men dette indebærer nogen blot at bruge din eksisterende kredit-konto til at foretage indkøb.
  • Bruddet - Dette sker, når en hacker får adgang til en virksomheds database for at få gemt kreditkortoplysninger.

Mens online kreditkort svindel er en legitim bekymring, de fleste tyvene ikke skaffe kreditkortnumre direkte gennem mennesker shopping online. Ifølge Federal Trade Commission Consumer Sentinel data Bog, i årene 2010 til 2012, 10% af amerikanerne var ofre for svindel med kreditkort. Af disse ofre:

  • 38% citeret deres første metode til kontakt som e-mail
  • 34% citeret et telefonopkald
  • 9% citeret for post
  • 7% citeret andre - såsom personligt

Blot 12% nævnt et websted. Med andre ord, er det mere vigtigt at holde øje med phishing e-mails, hvis du kigger på odds for at blive offer, end det er for at undgå shopping online.

Sådan beskytter du dig selv

For helt at undgå disse farer, ville du nødt til at stoppe med at bruge kreditkort helt. Selv hvis du gør det, kan du stadig være et offer for identitetstyveri eller databrud, da andre personlige oplysninger, så som din Social Security nummer, er faktisk mere værdifuld end dit kreditkortnummer. I stedet for at kende de måder at forebygge svig.

Vær forsigtig Hvilke websteder, du besøger

Nogle hjemmesider er mere legitimt end andre. For at undgå at bruge falske websteder, holde sig til dem, du kender til at være lovlig, når du laver din online shopping. Hvis et websted ser tvivlsom, er det bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed og ikke foretage et køb fra det.

Nogle røde flag omfatter, hvis virksomheden ikke har et telefonnummer på listen, eller nummeret går lige til en generisk voicemail eller hvis hjemmesiden er fyldt med pay-per-klik annoncering. Online anmeldelser kan eller ikke kan være pålidelige, da tyven kan skrive anmeldelser selv eller bede medarbejdere til at gøre det.

Kend dit kreditkort bedrageri Policy

Brug dit kreditkort online er meget sikrere end at bruge dit betalingskort, da den ikke er direkte bundet til din bankkonto. Også store kreditkortselskaber har politikker på plads, hvor du kan få refunderet, hvis nogen bruger dit kontonummer uden din tilladelse. For eksempel Visa har en politik nul ansvar, når du underrette dit pengeinstitut for uautoriseret brug. Hvis du er usikker på politikken for din konto, skal du ringe til kundeservice nummer på bagsiden af ​​dit kort.

Få en midlertidig Kortnummer

Du behøver ikke at bruge din faktiske kortnummer at shoppe online. Din kortudsteder kan give dig en engangs-brug nummer for en bestemt transaktion. Denne virtuelle kreditkort vil blive knyttet til din faktiske kort, men hvis en tyv får hænderne på det, vil hun ikke være i stand til at bruge den.

Ikke alle selskaber giver dig denne mulighed, men store navne som Citibank og Discover gør. Ring til nummer på bagsiden af ​​dit kort for at se om den virtuelle indstilling er tilgængelig. Hvis ikke, er en anden mulighed at købe et forudbetalt gavekort til at bruge online.

Check for en sikker forbindelse

Hvis du kommer til at indtaste dine kreditkortoplysninger, så sørg for du er på en sikker adresse. Du bør se "https" i starten af ​​sidens adresse samt et ikon af en hængelås i adresselinjen.

Stol ikke tekst på hjemmesiden selv at sige, at webstedet er sikkert. Dette er en fælles taktik at tyve bruger. Du skal tjekke adresselinjen for at være sikker. Hvis dit antivirus software giver dig en advarsel, når du besøger siden, dette er endnu en god grund til ikke at stole på webstedet.

Shop fra et sikkert sted

Selv om det er flot, at online shopping kan gøres fra hvor som helst - selv fra en mobiltelefon - det er aldrig godt at gøre det, medmindre du er på en privat Wi-Fi-netværk. Hvis du handler online, mens du er i en café eller et bibliotek, er det forholdsvis let for nogen anden på det samme netværk for at få dine oplysninger. Brug altid et netværk, der er beskyttet af en adgangskode, som ikke er tilgængelig for offentligheden eller enhver, der stopper i at købe en latte.

Tjek dine udtalelser

For at komme i bedrageri løst hurtigt, du har brug for at vide, at det har fundet sted. Nogle gange vil dit kreditkortselskab kontakte dig, hvis afgifterne vises ud over det sædvanlige. Andre gange, vil du kun bemærke, når du tjekker din erklæring eller din kredit rapport. Grundigt læse dine udsagn hver måned, og tjekke din kredit rapport mindst en gang om året. Rapporter eventuelle uoverensstemmelser med det samme.