Er det muligt at aldrig at straffe dit barn?

Er det muligt at aldrig at straffe dit barn?
Nogle forældre aldrig straffe deres børn. Bliver de neglectful, eller er der et fravær af behovet for at straffe deres børn? Hvis de ikke er neglectful forældre, hvad er den taktik de bruger til at undervise deres børn mellem rigtigt og forkert?

Der er teknikker forældre kan bruge til at hjælpe deres børn bliver veltilpassede voksne uden at skulle bruge straf som en måde at ændre deres børns adfærd.

Principper for ikke-straffer Household

Nonpunishment er ikke blot et fravær af straffe. Forældrene i stedet ansætte en alternativ ordning til at hjælpe deres børn til at forstå begreber, der vil hjælpe dem med at udvikle i veltilpassede voksne.

Gør mod andre

Hvis det tages uden de religiøse overtoner, dette koncept er det grundlæggende koncept bag den ikke-straffe husstand. Hvis du vil have dine børn til at handle venligt mod dig og andre, behandle dem med venlighed og forståelse. Hvis du ikke ønsker dine børn til at tale til dig i en respektløs tone, skal du bruge en slags, kærlig tone med dem.

Små børn kopiere, hvad du gør. Det hjælper dem med at lære og føle sig tættere på dig.

Skabe gensidig respekt og tillid

Dagens børn har brug for mere end "Adlyd mig, bare fordi jeg er dine forældre." Det hjælper børn, når de ved, at du respekterer deres tanker og følelser også. Hvis de ikke har tillid til dig, vil børnene ikke lytte, når du har brug for dem til at lytte. De er mindre tilbøjelige til at lytte til de råd, du skal dele med dem.

Etablere klare grænser

Der kan være tidspunkter, hvor du skal gentage din rolle i dit forhold. Bare fordi du har gensidig kærlighed og respekt for dine børn, betyder det ikke, at du vil blive en eftergivende forælder.

Hvis du har en stærk, uafhængig barn (bemærk jeg ikke sige forsætlig og stædig), kan du bruge udsagn som:

  • "Jeg er din mor. Jeg elsker dig og respekterer dig. Nogle gange kan jeg have dig til at lytte til, hvad jeg har at sige, så jeg kan gøre mit job og for at holde dig sikker og glad. "
  • "Jeg har levet længere end dig. Vær venlig at respektere min viden og erfaring, og tillad mig at dele dem med dig at gøre livet lettere for dig. "

Forklar, Forklar, Forklar

Selv fra den tid, de kan gå, begynde at forklare årsagerne bag, hvad du siger, og hvorfor du gør de ting, du gør for dem. Vis dem, at hvad du siger har et formål.

Vær villig til kompromis

Hvis du vil have dit barn til at gå på kompromis med dig og lytte til dine bekymringer, vælge og vrage dine kampe.

For eksempel vil opholder sig op at ekstra fem minutter tidligere deres sengetid gøre meget mere for dine børn. Det lærer dem, at du er villig til at være fleksibel. Den etablerer et gensidigt samarbejdsforhold og kompromis. Manglende fleksibilitet i forældrerollen vil lære dine børn at være ufleksibel, når de føler, at de er rigtige.

Være Patient

Disse principper er blot en del af de teknikker, du kan bruge til at hjælpe børn vokser ind i følelsesmæssigt sunde og glade mennesker. De anvendes dagligt sammen med dine andre forældre værktøjer til at hjælpe dig med at administrere dine børns adfærd og individuel vækst.

Tak for læsning! Jeg elsker feedback.