Er Deodoranter farligt?

Er Deodoranter farligt?
Itâ € ™ s virkelig svært at undvære deodoranter, specielt om sommeren, når ita € ™ s så varmt. Selv om en nylig undersøgelse foretaget af britiske forskere har vist, at enhver kvinde er sandsynligvis vil træffe et valg snart: enten ved hjælp af deodorant eller hendes egen sundhed, som brugen af disse kosmetiske midler kan øge risikoen for brystkræft.

En gruppe af stoffer fremprovokere udviklingen af brystkræft er kendt under navnet parabener. Parabener er samtidig til stede i deodoranter. Netop disse stoffer findes i betydelige mængder i mere end 20 vævsprøver af tumorer, som blev undersøgt af forskere fra University Riding, ikke langt fra London. Disse parabener er til stede i tumorer i sådanne mængder og former, der kunne få der kun gennem huden.

Parabener anvendes i tusindvis af kosmetiske produkter, lægemidler og fødevarer som konserveringsmidler, men denne undersøgelse var den første til at finde deres evne til at ophobe sig i væv. Parabener ligner kvindelige kønshormoner og af denne grund kan de fremskynde væksten af ​​tumorer. Selvom yderligere undersøgelser er nødvendige for at være helt sikker på, at anvendelsen af ​​disse nødvendige kosmetiske produkter som deodoranter bidrage til brystkræft. Nu hvor du ved, at deodoranter kan være skadeligt for dit helbred, har du et ben op på at være sund. At være sund kan oversætte til overkommelige sigt livsforsikring citater og det betyder bedre sundhed og spare penge.