Er Coca Cola Giftige?

Farvestoffer baseret på karamel, der anvendes i produktionen af Coca-Cola og Pepsi drikkevarer kan udløse kræft. Det blev anført af de amerikanske forkæmpere for en sund livsstil, som den britiske avis The Daily Mail oplyser. Ifølge aktivister, den erklæring fra fabrikanten, at "Cola" har den farve af karamel er en løgn. Dette er en mørkebrun legering af kræftfremkaldende stoffer, som er helt kunstig.

Er Coca Cola Giftige?

Det er kun i reklamer Coca-Cola ingredienser er helt naturligt: ​​koffein, vanilje, kanel, og koriander. I virkeligheden, ifølge aktivisterne for sund mad, hvis der er noget fysisk der, det er helt forkælet med "karamel" farvestof, som fabrikanterne foretrækker at kalde det. Det deler imidlertid ikke andet end navnet med den virkelige karamel. Ifølge den britiske avis The Daily Mail, er det ikke den søde ting du kan få hjemme, mens smeltende sukker. Caramel for "Cola" fremstilles som et resultat af en kompleks kemisk reaktion mellem sukker, ammoniak og sulfitter under højt tryk og temperatur. Som et resultat af denne reaktion, farvestoffet indeholder nye stoffer, som er skadelige for mennesker.

Ifølge gruppe aktivister for sund kost, der er baseret i Washington, har forskerne i amerikanske laboratorier opdaget, at disse stoffer forårsager lunge og leverkræft, kræft i skjoldbruskkirtlen og leukæmi. I dette tilfælde har en betydelig mængde af det farlige blanding af stoffer fundet i fem forskellige produkter af Coca-Cola-mærket. Repræsentanterne for selskabet ikke reagerer på anklagerne; de er tavse og tilbageholdende med at sige, hvorfor de afviser at bruge en anden farve i "Cola", som ikke kræver tilsætning af ammoniak, når kogt. Eksperterne forklarer, at de fleste amerikanske producenter bruger fire typer kunstig karamel. Mens madlavning de to første, der ammoniak anvendes. Fremtrædende amerikanske onkologer insistere på at forbyde sådanne karamel Cola, øl og sojasauce ingrediens.